Haberler

Tüketici Hakları Derneği'nden Bilgilendirme Toplantısı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Tüketici Hakları Derneği (THD) tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Tüketici Hakları Derneği (THD) tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Genel Başkanı Turhan Çakar'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, bilinçli tüketicinin izlemesi gereken yollar konusunda bilgi verildi.

Yeni Mahalle Konağında düzenlenen 'Güç bilgide, örgütlü tüketicide' konulu toplantıda konuşan Genel Başkan Turhan Çakar, tüketici haklarına uygun bir üretim ve tüketim politikasını oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Çakar, Tüketici Hakları Derneği'nin amacının Türkiye'de güçlü, bağımsız ve etkin bir tüketici hareketi oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, "Bakanlıkların, kamu kurumlarının ve belediyelerin tüm görev ve sorumlulukları tüketiciye yöneliktir. Bu hareketin sonunda da evrensel kabul gören, Türkiye'nin de altına imza attığı 'Evrensel tüketici haklarına' uygun üretim ve tüketim politikalarının uygulamaya konmasını istiyoruz. Bu haklara uygun yasal düzenlemelerin yapılmasını istiyoruz. Tükettiğimiz malları üreten firmalar, tüketici haklarına, çevreye ve emekçi haklarına uygun üretim yapıp devlete olan sorumluluklarını yerine getiriyorsa buna 'Etik üretim' diyoruz. Bunların kaç tanesini sorgulayıp mal alıyoruz? Bunları sorgularsak firma, tüketici haklarına uygun üretim yapar, emekçi haklarını korur, vergisini verir. Ülkede katma değer bırakır ve çevreyi kirletmez. Bundan tüm ülke, emekçisiyle ve tüketicisiyle yarar görür. Bilinçli tüketici, sorgulayan tüketicidir" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tüketici Hakları Derneği Turhan Çakar Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title