Haberler

Tüketici, Ankamall'de Gezdikçe Kazanıyor

Kısa süre önce lansmanı yapılan ve perakende sektörü için devrim niteliği taşıyan Boni 'Gezdikçe Kazan' uygulaması, Ankamall AVM'de kullanılmaya başlandı.

Kısa süre önce lansmanı yapılan ve perakende sektörü için devrim niteliği taşıyan Boni 'Gezdikçe Kazan' uygulaması, Ankamall AVM'de kullanılmaya başlandı. Tüketiciler uygulamayı yükleyerek, 40 bin puana Kapadokya seyahatı, 25 bin puana Barcelona'ya uçak bileti, 15 bin puana Türkiye'de herhangi bir yere yurtiçi uçak bileti, 12 bin puana da Bursa'da deniz uçağı bileti alabiliyor.

Kısa süre önce lansmanı yapılan ve perakende sektörü için devrim niteliği taşıyan Boni 'Gezdikçe Kazan' uygulaması, Ankamall AVM'de kullanılmaya başlandı. Müşterilerin alışveriş merkezi ve mağaza ziyaretlerini ölçüp ödüllendirebilen akıllı telefon uygulaması Boni, tüketicilere alışveriş yaparak değil, Ankamall'de gezip mağazaların önünden geçtikçe puan ve hediyeler kazandırıyor. Uygulama hakkında bilgi veren Ankamall AVM Müdürü Buğra Köse, 'Gezdikçe Kazan' uygulamasının yeni bir uygulama olduğunu belirterek, bu uygulamanın Ankara'da ilk olduğunu, ziyaretçilerin bu uygulamayı indirmesiyle gezdiklerinde puan kazandıklarını ve bu puanlar karşılığında çeşitli ödüllerin kazanılabileceğini ifade etti. Uygulama çok yeni olmasına rağmen ilginin büyük olduğuna dikkati çeken Köse, gelecek dönemde bu uygulamanın verimini daha fazla alacaklarını söyledi.

40 BİN PUANA KAPADOKYA'YA SEYAHAT

Boni Şirketi'nin kurucu ortağı Sarper Sılaoğlu, puanların sadece gezerek kazanıldığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir harcama yapılmasına ya da çekilişe girilmesine gerek yok. Ne kadar çok gezerse o kadar çok puan biriktiriliyor. 40 bin puana Kapadokya seyahatı, 25 bin puana Barcelona'ya uçak bileti, 15 bin puana Türkiye'de herhangi bir yere yurtiçi uçak bileti, 12 bin puana da Bursa'da deniz uçağı bileti alabiliyorlar. Puanlar, hediye çekleri ya da küçük promosyonlara dönüştürülebiliyor." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kapadokya Ankamall Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title