Haberler

TÜİK Katliamını Yapan Veysi Erim'in Ağabeyi İHA'ya Konuştu

Güncelleme:

Kars'ta önceki gün çalıştığı TÜİK basarak 6 kişiyi öldürdükten sonra intihar eden Veysi Erim'in ağabeyi Felemez Erim İHA'ya konuştu.

Kars’ta önceki gün çalıştığı Türkiye İstatistik Kurumu’nu (TÜİK) basarak 6 kişiyi öldürdükten sonra intihar eden Veysi Erim’in ağabeyi Felemez Erim, kardeşinin 6 aydır psikolojik tedavi gördüğünü belirterek, “Veysi buraya atandığı zaman çalışanlar Diyarbakırlı olduğu için kendisini dışlamış ve baskı yapmış. Bu yüzden 6 aydır psikolojik tedavi görüyordu. Hakkında açılan en son soruşturma ile birlikte raporlu olmasına rağmen Kars’a gitti ve bu olayı gerçekleştirdi” dedi.

TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü’nde çalışan ve bir süreden beri raporlu olan Veysi Erim, önceki gün çalıştığı kurumu basarak aralarında bölge müdürü Mehmet Tolon’un da bulunduğu 6 kişiyi öldürmüş, sonra aynı silahla intihar etmişti. Olayın ardından İHA muhabirine konuşan Veysi Erim’in ağabeyi Felemez Erim, TÜİK Kars Bölge Müdürü Mehmet Tolon ile iş arkadaşlarının, Veysi’yi Kürt olduğu için ötekileştirmesinden dolayı kardeşinin psikolojisinin bozulduğunu ve bu olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

AYDIN YORAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title