Haberler

Tuı'nin Türkiye'deki 21 Oteli Tek Çatı Altında Birleşti

DÜNYANIN en büyük turizm şirketlerinden TUI, Türkiye'de çeşitli markalar altında faaliyet gösteren 21 otelini 'TUI Hotels and Resorts Turkey' çatısı altında topladı.

DÜNYANIN en büyük turizm şirketlerinden TUI, Türkiye'de çeşitli markalar altında faaliyet gösteren 21 otelini 'TUI Hotels and Resorts Turkey' çatısı altında topladı.

Turizm şirketi TUI, Türkiye'de faaliyet gösteren Robinson, TUI Blue ve Magic Life'ın da içinde bulunduğu otellerini 'TUI Hotels and Resorts Turkey' adı altında bir araya getirdi. Yeniden yapılanmanın tamamlanmasıyla birlikte 21 otel, 5 bin 700 çalışan ve yıllık 2.5 milyon geceleme kapasitesine sahip Türkiye'nin en büyük otel zinciri oluşturuldu. TUI Hotels and Resorts Turkey adı altında bir araya getirilen markaların birleşmeleri tamamlanarak yeni yönetim ekibi görevlendirmeleri de yapıldı.

BİLGİ, TECRÜBE VE SİNERJİ

TUI Hotels and Resorts Turkey Ortak Yönetim Direktörü Ali Aydın, turizm sektörünün krizde olduğu bir dönemde TUI gibi dünya çapında bir firmanın Türkiye'de bu şekilde yapılanmasının önemli olduğunu söyledi. Bilgi, tecrübe ve sinerji anlamında yeni oluşumun kendileri için de bir seviye yükselmesi anlamı taşıdığını aktaran Ali Aydın, "Tek kadro olarak bütün bu 21 otelin yönetimi ve mozaik bir ekibin oluşmuş olması bizi çok heyecanlandırıyor. Aramızda Magic Life'dan, Robinson'dan, TUI Blue ve First Choice'dan ekip arkadaşlarımız var. Bu tecrübeleri birleştirdiğinizde çok ciddi bir bilgi deposu ve sinerji ortaya çıkıyor" diye konuştu.

"BENZERLERİNİ GÖRECEĞİZ"

Yapılan birleşmeyle TUI'nin sektörde birçok firmaya örnek olacak bir yapılanmaya imza attığını vurgulayan Aydın, "Başarılı olması çok önemli, bu yüzden tüm çalışmalarımızla hedefe kilitlenmiş durumdayız. Bu birleşme başarılı olduğunda birçok yerde ve destinasyonda aynı oluşumun benzerlerini göreceğimizi düşünüyorum" dedi.

"YENİ BİR ZİNCİR OTELLER GRUBU OLUŞTURULDU"

TUI Hotels And Resorts Turkey Ortak Yönetim Direktörü Mahmud Var da şöyle dedi:

"Bu birleşmeyle 21 otel, 2.5 milyon geceleme ve 5 bin 700 çalışanı içine alan yeni bir zincir oteller grubu oluşturuldu. Şu anda TUI Hotels And Resorts Turkey olarak, her türlü hedef kitleye, gelir grubuna ve sosyolojik yapıya hitap edebilecek durumdayız. Böylece grubun kendi içerisinde bunları değiştirebilme, taşıyabilme ve birinden diğerine aktararak kendi içerisinde tutabilme özelliği de oluştu. Ayrıca TUI gibi dünya devi olan kurumsal bir firmayla çalışmak hem partnerler, hem de bu oluşum bünyesindeki personel açısından da çok önemli olduğunu unutmamak gerekir."

- Manavgatantalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Aydın Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title