Haberler

Tuhafiyecilere İş Sağlığı ve İş Güvenliği Semineri

Güncelleme:

Balıkesir Tuhafiyeciler Odası üyelerine iş sağlığı ve güvenliği semineri verildi.

Balıkesir Tuhafiyeciler Odası üyelerine iş sağlığı ve güvenliği semineri verildi.

Tuhafiyeciler Odası üyelerine Hasanbaba Çarşısı BESOB toplantı salonunda iş sağlığı ve iş güvenliği semineri verildi. Balıkesir Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol, seminerin faydalı geçmesi temenninde bulundu. Toplu harekette bereket olduğunu dile getiren Erol, "Odamızın çağrısı üzerine gönderdiğimiz mesajlara önem verdiğiniz için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. İş sağlığı ve güvenliği mecburi olması gereken bir işlem. Her şey sizlerin istediği şekilde cereyan edecek. Karşılaşabileceğiniz şirketin çalışmalarıyla ilgili her olumsuzlukta bize müracat edin" dedi.

Semineri veren Pamukçu, OSGB iş güvenlik uzmanı Seda Sandıkçıoğlu, iş sağlığı ve güvenliğinin getirdiği yükümlülüklerden bahsetti.

Oda üyeleri, seminerin son derece faydalı olduğunu belirterek, "Olması gereken bir eğitimdi, çok memnun kaldık. Böyle bir eğitimin organizasyonunu yapan oda başkanımıza teşekkür ederiz" dediler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title