Haberler

TÜGVA Kış Okulu kayıtları başladı

Güncelleme:

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek ve sekiz ay sürecek olan Kış Okulu kayıtları başladı.

19 Eylül'de başlayan, 7 Ekim tarihinde sona erecek kayıtlar için Kadıköy Mahallesi'nde bulunan vakıf binasında veli hizmet masası oluşturuldu. Kış okulunda ortaokul, lise ve üniversiteli gençler için temel eğitim konuları ile sosyal etkinlik programları gerçekleştirilecek.

8 AY SÜRECEK EĞİTİM VE EĞLENCE

Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinin yaş grubu düzeyinde hazırlanan eğitim programı içerisinde eğlenceyi de barındırıyor. Kış okulunda Kur'an-ı Kerim, Karakter Eğitimi, Fen Bilgisi, Matematik, İngilizce, Arapça ve Osmanlıca eğitimleriyle birlikte yine sosyal ve sportif faaliyetler, geziler, oyunlar, eğlence ve sanatsal eğitimler de öğrencilerin hizmetine sunulacak.

Eğitim ve eğlenceyi bir arada buluşturan Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği, her sene çıtayı bir seviye daha yukarıya taşıdığı yeni bir kış okulu dönemine daha merhaba demenin keyfini yaşıyor. Kış okulunda, bir yandan karakter ve değerler eğitimini temel alan bir yaklaşımla öğrencilerin gönül dünyalarını zenginleştirerek, manevi hazinelerine yatırım yaparken, bir yandan da sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerle gençleri hem dünyevi hem de uhrevi olarak geleceğe hazır hale getirmeyi hedefliyor.

TECRÜBELİ ÖĞRETMENLER, DOLU DOLU BİR PROGRAM

Özellikle öğretmenlerin seçiminde uzun bir mesai harcadıklarını dile getiren TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, aynı zamanda öğrencilerin sıkılmayacağı, her gün vakfa gelmeleri için ilgilerini çekecekleri sosyal ve sanatsal faaliyetlerle dolu bir program hazırladıklarını söyledi.

EĞİTİMİN EĞLENCE İLE BULUŞTUĞU ADRES: TÜGVA

Vakıf binasında gençlere sundukları imkânlardan da bahseden İl Temsilcisi Yazıcı; "Bilgisayar, Play Station, Xbox, masa tenisi, tabu, satranç, kütüphane, etütler, kurslar, geziler, sohbetler, sanatsal ve kültürel faaliyetler ve mescit gibi imkânları ile TÜGVA'da öğrenci kardeşlerimiz hem eğleniyor, hem de öğreniyorlar. TÜGVA, öğrenciler için bulunmaz bir fırsat durumundadır. Gerek bina içindeki imkânları, gerekse eğitim faaliyetlerini, geleceğin gençliğini şekillendirmek için özenle hazırladık. Çocuğunun bu fırsatlardan yararlanmasını isteyen ailelerin yapması gereken tek şey çocuklarını Kış Okuluna kayıt ettirmektir" dedi.

7 EKİM SON GÜN, YENİ DÖNEM 10 EKİM'DE BAŞLIYOR

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği öğrencilere ayrıca çeşitli kurslar ile de hizmet verecek. Kursların arasında Ney, Diksiyon, İşaret dili, Fotoğrafçılık, Yazarlık atölyesi, Hızlı okuma ve Hüsn-ü hat yer alıyor.

Kış okulunda eğlence için hazırlanan program ile öğrenciler Lazer Park, Kültür Gezileri, Sinema gösterimleri, Buz Pateni, Yüzme, PC ve Konsol (Xbox-Play Station 4)oyunları, Masa tenisi, Satranç ve Seminerlerden ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Kayıtlar için son tarih 7 Ekim Cuma, 10 Ekim'de Kış Okulu eğitim programına başlayacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Kadıköy Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title