Haberler

Tügva İzmit İlçe Temsilciliği Açıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Biz bu Avrupayı iyi tanıyoruz.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Biz bu Avrupayı iyi tanıyoruz. Bizle iyi niyetli ortaklık, müttefiklik hukuku kuracaklarsa bize demokrasi özgürlük, insan hakları temelinde adil bir şekilde eşit ortak statüsünde bir muamele edeceklerse bizim Avrupa ile hiç sorunumuz olmaz ama sen Avrupa'daki dindaşlarımıza soydaşlarımıza zulmedersen, haksızlık edersen Türkiye buna göz yummaz, bu millet buna göz yummaz, Recep Tayyip Erdoğan buna sessiz kalmaz." dedi.

TÜGVA İzmit İlçe Temsilciliği hizmet binası açılış töreninde konuşan Erdoğan, törene katılan gençlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti.

İzmit'teki temsilciliğin TÜGVA'nın en geniş mekana sahip temsilciliklerinden biri olacağını aktaran Erdoğan, gençlerin okul dışındaki zamanlarını burada geçirebileceğini bildirdi.

Erdoğan, 16 Nisan'dan sonra halkın iradesinin yönetimine doğrudan yansıyacağını, gençlerin çok daha aydınlık bir geleceğe yürüyeceğini belirtti.

Avrupa ülkeleriyle yaşanan son olaylara değinen Erdoğan, şunları söyledi:

"Bu Avrupalılar ne kadar kudurursa kudursun. Bunlar bizi işgal etmek isteyeli daha 100 yıl olmadı, bizi dörde, beşe bölmek isteyeli daha yüzyıl olmadı. Şu anda, bizim büyümemizden, gelişmemizden rahatsız olmaları, o emellerinin daha canlı olduğunu gösteriyor. Avrupa Birliği üye ülkeleri Roma'da toplantı yapıyorlar. Topluca gidip, Papa'nın elini öpüyorlar, Müslüman bir ülke aranızda olsaydı, bu iş nasıl olacaktı? Demek ki açık seçik şunu söylüyorlar; 'biz aramızda Müslüman istemiyoruz' diyorlar. Ondan sonra insan haklarından demokrasiden bahsediyorlar. Bırakın bunları. İstemiyorsunuz Müslümanları, bırakın Müslüman ülkeyi üye yapmayı, siz ülkelerinizde yaşayan Müslümanlara da ikinci sınıf, üçüncü sınıf vatandaş muamelesi yapıyorsunuz Eğer onlara hakiki vatandaş muamelesi yapıyor olsaydınız, Türkiye'den oraya giden hayır kampanyacılarına da evet kampanyacılarına da eşit muamele edersiniz ama Avrupa iki yüzlülüğünü hiçbir zaman olmadığı kadar açık, seçik ortaya koydu."

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un "Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" ifadesini hatırlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maalesef İstiklal Marşı'mızdaki bu ifadeyi biz aklımızdan çıkarır gibi olduk, bir gaflet dönemi yaşadık, bu Avrupa'nın, bu Batı'nın bizim hayrımızı umacağını sandık. Yok öyle bir şey. Biz bu Avrupa'yı iyi tanıyoruz. Bizle iyi niyetli ortaklık, müttefiklik hukuku kuracaklarsa bize demokrasi özgürlük, insan hakları temelinde adil bir şekilde eşit ortak statüsünde bir muamele edeceklerse bizim Avrupa ile hiç sorunumuz olmaz ama sen Avrupa'daki dindaşlarımıza, soydaşlarımıza zulmedersen, haksızlık edersen, Türkiye buna göz yummaz, bu millet buna göz yummaz, Recep Tayyip Erdoğan buna sessiz kalmaz. Bu millet liderini o kadar çok seviyor ki, sevecek lideri olmayanlar da çok kıskanıyor ama korkunun ecele faydası yok, bu kadar kıskançlığın kimseye faydası yok. Tayyip Erdoğan bizim ecdadımız nasıl zulme karşı durduysa adalet için mücadele verdiyse Tayyip Erdoğan da ecdadın bıraktığı yerden bu milletin layık olduğu şekilde bu mücadeleyi devam ettiriyor ve buralardan yetişen gençlerimiz inşallah bu ülkenin geleceğini kuracak olan gençliğimiz, Tayyip Erdoğan'ın liderliğinin ışığında inşallah bu bayrağı daha ileriye taşıyacak."

Konuşmaların ardından hizmet binasının açılış kurdelesi, Bilal Erdoğan, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve vatandaşlar tarafından kesildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title