Haberler

Tügva Başkanı Som'dan Rektör Nas'a Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak İl Başkanı Fırat Som, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas'ı ziyaret etti.

Vakfın çalışmalarından ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler veren TÜGVA Şırnak İl Başkanı Fırat Som, vakfın topluma ve insanlığa değer katan bir gençlik için çalışmalarını yürüttüğünü belirtti. Som, Türkiye Gençlik Vakıf'ın Şırnak üniversitesinde ki çalışmalarından ve yapmayı planladıkları projeler hakkında Rektör Nas'a bilgi verdi.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, TÜGVA Şırnak İl Başkanlığına seçilen Fırat Som'a yeni görevinde başarılar dileyerek, en büyük sermayenin gençler olduğunu ve iyi yetişmiş gençliğin önemli olduğunu söyledi. TÜGVA'nın bir gençlik vakfı olmasının önemine dikkat çeken Nas, "Gençlik adına daha güzel yarınlar bırakmaya, gençliğimizi iyi ve donanımlı bir şekilde yetiştirirsek hem ülkemiz hem de Şırnak için son derece yarar sağlayacaktır. Bu nedenle çocuklarımıza ve gençlerimize yapılan yatırımlar çok önemli. Üniversitenin, STK'larla yakın diyalog içerisinde hareket etmesini çok önemsiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı TÜGVA Şırnak İl Başkanı Fırat Som'a teşekkür ederiz" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Nuri Nas Türkiye Şırnak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title