Haberler

Tuğrul Türkeş, Babasının Plakasını Kullanacak

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'e bir zamanlar babası Alparslan Türkeş'in kullandığı "007" nolu kırmızı plakanın tahsis edilmesini istedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçici seçim hükümetinde Başbakan Yardımcılığı görevini üstlenen Tuğrul Türkeş'e "plaka jesti" yaptı. Türkeş'e, bir zamanlar babası Alparslan Türkeş'in kullandığı "007" nolu kırmızı plaka tahsis edildi.

"008" NOLU PLAKA OLACAKTI

Geçici seçim hükümetinde yer almak için AK Partili Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan görevi devralan Türkeş'e normalde Arınç tarafından kullanılan "008" numaralı kırmızı plakanın tahsis edilmesi gerekiyordu.

TÜRKEŞ'İN PLAKASININ OLMASINI İSTEDİ

Ancak Davutoğlu, 1970'li yıllarda kurulan Milliyetçi Cephe hükümetlerinde Başbakan Yardımcısı olarak görev yapan Alparslan Türkeş'in o dönemde kullandığı plakanın Tuğrul Türkeş'e tahsis edilmesini istedi.

CEVDET YILMAZ'IN KULLANACAĞI PLAKA DEĞİŞTİ

Başbakan Yardımcılığı görevini daha önce "007" numaralı plakayı kullanan Ali Babacan'dan devralan Cevdet Yılmaz ile bağlantıya geçildi. Davutoğlu, Cevdet Yılmaz'dan "007" numaralı plakayı Tuğrul Türkeş'e bırakmasını rica etti. Yılmaz'ın da bu ricaya "memnuniyetle" şeklinde yanıt vermesi üzerine "007" numaralı plaka Tuğrul Türkeş'e tahsis edildi.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise "008" numaralı plakayı kullanacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Alparslan Türkeş Ahmet Davutoğlu Cevdet Yılmaz Tuğrul Türkeş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (69)

ulkucuMobil-ANDROID:

ulan az omurgali olun kansizlar mhp ile yakindan uzaktan alakaniz yok lafta ulkucu oya geldimi akp sonra bahane hazir devlet bahceli oldugu surece vermem lan kansiz herifler dansozler siz ulkuccu olamazsiniz devlet bahceliyi begenmeyen kansizlar mhp 18 17 15 yuzdelerle tarihinin en yuksek oylarini aldi siz zaten mhp li degilsiniz basbug devlet bahceliyi artik sakiz yapmayin vermeyeceginizi bile bile bahane yazmayin kansiz satilmislar

64
6
yanıtYanıtla
Karslı:

Ülkücüler genelde böyle satılık oluyor zaten

19
34
yanıtYanıtla
Merdan Mobil-IOS:

Yazık ettin kendine bir kırmızı plaka uğruna

19
21
yanıtYanıtla
sivasli:

Masallah sivasta mhp sesleri yukselmeye basladi. .....nihayet millet uyanmaya basladi.....mhp ye. Oylar

19
21
yanıtYanıtla
karahanMobil-IOS:

mhp nin yüzde 3 akp ye , gecmis olsun

15
23
yanıtYanıtla
murat laz:

Kırmızı plaka için partisinden vazgeçti olsun o kadar.

23
15
yanıtYanıtla
Düriyem:

Sayın Türkeş bir ülkücü olarak seni kutluyorum ve doğru bir iş yaptın hiç mahzun olma.

28
9
yanıtYanıtla
TuRkIsHSwOrDMobil-IOS:

Utanmiyacakmisin o plakayi kullanmaya.....

20
16
yanıtYanıtla
hürsedaMobil-ANDROID:

ülkenin sihati için akp

13
22
yanıtYanıtla
tarkan:

vatan severlik budur işte , parti kursa bahçeliden çok oy alır. bırakın artık bu ırkçılığı be kardeşim

8
26
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title