Haberler

Tuğra Spor Kulübü Eşme'nin Adını Ülkeye Tanıtmaya Devam Ediyor

Uşak Eşme Tuğra Spor Kulübünden Milli Sporcu Ece Arık, İstanbul Uluslararası Boğaziçi Şampiyonasına davet edildi.

18 - 20 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Boğaziçi Taekwondo Şampiyonasında ülkemizi temsil ekmek üzere Eşme'li 49 Kg. sporcu Ece Arık davet edildi.

Eşme ilçesinde faaliyet gösteren Tuğra Spor Kulübü'nün başarılı sporcularından Ece Arık ve antranör Ramazan Akçadağ, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirttiler.

Konu ile ilgili konuşan Antrenör Akçadağ; "Son 5 yılda 4 milli sporcu çıkaran Tuğra Spor Klübümüzün bu başarında gönül isterdi ki, Eşme'li ve Uşak'lı büyüklerimizden ve gönlü geniş iş adamlarımızdan, Ay Yıldızlı Bayrağımızı birincilik kürsüsüne çıkarmayı hedefi olan sporcuların yanlarında olmalarıydı. Biz Tuğra Spor Kulübü olarak, kısıtlı imkanlarla büyük şeyler başarma yolunda sağlam adımlar attık, daha büyük başarılar için bu kulüp ve sporcular desteklenirse bizleri ve sporcularımızı daha fazla motive edecektir." dedi.

Konuşmasının sonunda İstanbul'dan galibiyet ile döneceklerini belirten Akçadağ, çalışmaklarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, asıl hedeflerinin çok büyük olduğunu ifade etti ve öğrencilerini Avrupa ve Dünya derecelerine hazırlamak için gerekli destekleri beklediklerini belirtti. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Akçadağ Uşak Eşme Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title