Haberler

Tügiad Ankara Şube'den Maliye Bakanlığı'na Ziyaret

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ve Yönetim Kurulu Maliye Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ve Yönetim Kurulu Maliye Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu'nu ziyaret etti.

Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında ağırladı. TÜGİAD Ankara Şubesi yöneticileri TÜGİAD'ın yapılanması ve gerçekleştirdikleri projeler hakkında Yavilioğlu'na bilgi verdiler. Bünyesinde hemen her sektörü barındıran TÜGİAD, sektörel sıkıntılar hakkında görüş ve çözüm önerilerini sundu.

Ekonominin gelişmesi adına kamunun sanayiciler için yapması gerekenlere dair fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, yerli üretim konusunda teşviklerin artmasına ve uygulama alanında aksaklıkların giderilmesinin gerekliliğine vurgu yapan Dr. Cengiz Yavilioğlu bu alanda ciddi çalışmalar yaptıklarını açıkladı. Bölgesel teşviklerle hedeflenen verimin alınmadığını, bu yüzden verilen teşviklerin analizlerinin yapılmasında ve kontrol noktasında önemli adımlar atacaklarını belirten Yavilioğlu,"İş kolaylığı sağlama konusunda hükümetimiz kararlı. Sahadaki problemleri çözmeyi ve kamuyla yapılan işlerde bürokrasideki aksamaların tamamen ortadan kalkmasını hedefliyoruz" dedi.

Türker Naslı, kendilerini kabulünden dolayı Cengiz Yavilioğlu'na TÜGİAD adına teşekkürlerini ifade ederken, " Kamu adına yapılan çalışmalara katkı sağlamak ve ortak hareket etmek bizim için çok önemli" diye konuştu.

Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu da "TÜGİAD olarak her konudaki düşünceleriniz bizim için çok değerli. Bakanlığımız her konuda işbirliği ve destek için hazır" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cengiz Yavilioğlu Maliye Bakanlığı Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title