Haberler

Tuğgeneral Ekinci Onuruna Veda Yemeği

Silopi'ye tayini çıkan Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci için veda yemeği düzenlendi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, 2014 Ağustos ayı Yüksek Askeri Şura Kararı ile Samsun Garnizon Komutanlığı görevinden Silopi-Şırnak 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na atanan Tuğgeneral Ufuk Ekinci ve eşi onuruna protokol üyelerinin katılımı ile bir veda yemeği verdi.

Tuğgeneral Ufuk Ekinci yemekte yaptığı konuşmasında, "Ben Samsun'da sizlerle görev yapmaktan çok mutlu oldum. Görevimiz icabı birçok ilde bulunduk. Fakat Samsun'la ayrı bir gönül bağımız oldu. Sizlerle beraber olmaktan ve birlikte görev yapmaktan çok mutlu oldum. Bizlere göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Hüseyin Aksoy ise konuşmasında, "Samsun'da birlikte uyumlu bir şekilde görev yaptığımız Garnizon Komutanımız 2014 Yüksek Askeri Şura Kararı ile Silopi-Şırnak 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na atanmış bulunuyor. Yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Eşi hanımefendiyle, çocuklarıyla ve aileleriyle birlikte yeni görev yerlerinde huzurlu ve mutlu bir görev diliyorum. Kendilerini daima güzel duygularla anacağız ve hatırlayacağız. Bu anlamda ilimizdeki yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Vali Aksoy konuşmasının ardından Tuğgeneral Ekinci'ye lale işlemeli tablo hediye etti. Diğer protokol üyeleri tarafından da çeşitli hediyelerin verildiği veda yemeği, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sonlandı.

Yemeğe ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Baro Başkanı Av. Necat Anıl, İl Jandarma Komutan j. Alb. Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aksoy Silopi Samsun Ekinci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title