Haberler

Tuğgeneral Doğru'dan, Şehit Astsubay Aydoğdu'nun Doğum Yapan Eşine Ziyaret

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Diyarbakır'da geçen yıl Ekim ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun yeni doğum yapan eşi Esra Aydoğdu'yu ve kız bebeğini ziyaret etti, Anneler Günü'nü kutladı.

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Diyarbakır'da geçen yıl Ekim ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun yeni doğum yapan eşi Esra Aydoğdu'yu ve kız bebeğini ziyaret etti, Anneler Günü'nü kutladı.

Geçen yıl Ekim ayında Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ndeki semt pazarında eşi 24 yaşındaki Esra Aydoğdu ile birlikte alışveriş yaparken, yüzü maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Diyarbakır Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu hastanede tedavi görürken şehit oldu. Nejdet Aydoğdu şehit olduğunda 2.5 aylık hamile olan eşi Esra Aydoğdu, Ordu'nun Ünye İlçesi'nde özel bir hastanede 3 gün önce kız bebek dünyaya getirdi. Kız bebeğe 'Sevinç' adı verildi.

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Coşkun, şehit eşi Esra Aydoğdu'yu, Ordu'nun Ünye İlçesi Çınarlık Mahallesi'nde babası Necati Karayel ve annesi Selma Karayel ile birlikte yaşadığı evde ziyaret etti. Esra Aydoğdu ve kızına çeşitli hediyeler verildi. Ziyaret sırasında Esra Aydoğdu, gazetecilerin kendisini ve bebeğini görüntülemesini istemedi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Genelkurmay Başkanlığı'nın talimatı ile bu ziyaretin gerçekleştirildiğini belirterek, "Geçen yıl Eylül ayında meydana gelen bir olayda şehidimiz vardı. Bugün o şehidimizin emaneti olan ve 3 gün evvel dünyaya gelen 'Sevinç' bebeğimizin yanına geldik. Sayın Genel Kurmay başkanımızın hem de anneler günü vesilesiyle yeni annenin, genç annenin anneler gününü kutlamak için bizleri görevlendirdi. Biz de gerek Jandarma Genel Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanımızın da Anneler Günü'nü kutlama dileklerini aileye iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Hem annenin hem de bebeğin durumu gayet güzel, bundan çok memnun olduk" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Doğru Anneler Günü Diyarbakır Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title