Haberler

Tuğçe Kazaz Öldürdüğü Domuzun Fotoğrafını Paylaştı!

Güncelleme:

Arabasıyla bir domuza çarpan ve hayvanın ölümüne sebep olan Tuğçe Kazaz, telef olan hayvanın fotoğrafını çekti. Kazaz, bu fotoğrafı da "Sizce tesadüf mü?" notuyla paylaştı.

Arabayla domuza çarpan ve öldüren Tuğçe Kazaz, daha sonra bu görüntüyü Twitter hesabından paylaştı. Kazaz, "Kitabıma domuz konusunu yazdım, o bölümü Nihat Hocamızla konuştum, aniden önüme çıkan domuza çarptım, sizce tesadüf mü?" notuyla fotoğrafı paylaştı.

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Telef olan hayvanın görüntüsünü sosyal medyadan paylaşınca, kullanıcılar Kazaz'a büyük tepki gösterdi. Bunun üzerine Kazaz açıklama yaptı.



Tepkiler dinmeyince Kazaz kullanıcılara sert konuştu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğçe Kazaz Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (112)

kenanx:

bu kızı cok begeniyorum

12
37
yanıtYanıtla
hasan:

Tugce kazaz su anda hangi dine mensup ? bukelemun gibi kadin yunan birini buluyor hiristiyan oluyor ateist buluyor ateist oluyor budist buluyor budist oluyor

24
5
yanıtYanıtla
ART:

Yahu olayın tesadüf olduğunu söylemiş, herhalde bir domuz bulup da üzerine sürecek hali yok, onu linç etmeye çalışanlar tabii ki ak parti yandaşı diye pusuda bekleyen başka tip yaratıklar. Hayvan için üzüldüğünü söylemiş, bunlar yola çıkıyor bunları öldürün de dememiş bilerek de ezmemiş. Laf edenler acaba domuza çarpan Sibel Can olsa ne yazackalardı? Haber kanalı da konuyu çarpıtıyor ve domuz öldüren diye lanse ediyor. Oysa bu bir trafik kazası. ART NİYETLİLER

20
8
yanıtYanıtla
SiMDi HDP MODA:

ölen merhum kesin kemalistir, üzüldüm desem yalan olur, ,

7
21
yanıtYanıtla
milli:

Tesadüf değildir , Allah sana yemek göndermiş .

21
4
yanıtYanıtla
hdpli sadık:

adamsın tuğçe. . . .

3
21
yanıtYanıtla
ali yetkn:

çok gereksiz biri ve çok gereksiz bir haber

18
2
yanıtYanıtla
hasan ali:

Bom boş bir haber. Konuda kişi de tamamen gereksiz

17
2
yanıtYanıtla
Arslan:

ALLAH ım sen kendi adın hakkı için adını , kitabını peygamberin habibini soytarıların menfaatperestlerin menfat sağlamak için kullanmasına izin verme onlara hak ettikleri ile mukabele et .

18
0
yanıtYanıtla
DILGEŞ:

Bu kız harbiden salaktır gündemde kalmak için taklalar atıyor...bizene domuza çarptıysan hayret bişey yaaaa...

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title