Haberler

Tuğçe Kazaz: Namaz, Bel ve Boyun Ağrılarıma İyi Geldi

Güncelleme:

Ünlü manken Tuğçe Kazaz, namaz kılarken rükuda yaptığı hareketin bel ve boyun ağrılarına iyi geldiğini söyledi.

Ülke TV'de Esra Elönü'nün konuğu olan ünlü manken Tuğçe Kazaz, hayatına dair özel açıklamalarda bulundu. Sunucu Elönü'nün "İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda da bir değişik oldu mu?" sorusuna cevap veren Kazaz, namazın sağlığa faydasından bahsetti.

Stüdyoda ayağa kalkıp uygulamalı olarak gösteren Kazaz, namaz kılarken rükuda yaptığı hareketin bel ve boyun ağrılarına iyi geldiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğçe Kazaz Esra Elönü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (141)

laik:

namaz bel ve boyun ağrılarına iyi gelebilir doğru, ama başka bir işe yarar mı, kanıtı yok henüz. . . :D

4
70
yanıtYanıtla
MALATYALI:

BU KARI SÜREKLİ DİN DEĞİŞTİREN ATEİST DEĞİL MİYDİ? HANİ İKİDE BİR HIRİSTİYANLIĞA GEÇİP DURUYORDU! NAMAZ SENİN NEYİNE UZAK DUR İSLAMI KİRLETECEKSİN! ÜÇ GÜN SONRA BEN YİNE VAZGEÇTİM BU DEFA YAHUDİLİĞİ DENEYECEĞİM DEMEYECEĞİNİ KİM GARANTİ EDEBİLİR Kİ?

8
30
yanıtYanıtla
MEHMET:

KADIN NAMAZIN HERŞEYE FAYDALI OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞMIZ BAZI GERZEKLER NERELERE ÇEKMİŞ.

27
11
yanıtYanıtla
NESRİN:

HERKES HATA YAPABİLİR ŞEYTANA UYABİLİR RABBİM ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KURTULMAYI DOĞRU YOLU BULMAYI HERKESE NASİP ETSİN UMARIM DAİM OLUR. .

34
1
yanıtYanıtla
ersin:

bu ne yaaa sen yıllar önce müslümanlıkta çıkıp bir yunan ile evlenmemişmiydin_? şimdi bu ne yani . . . . . . . . . . . . . _?

23
9
yanıtYanıtla
uluMobil-ANDROID:

hic gulecegim yoktu sacmalik..tayyibin adami

3
27
yanıtYanıtla
mizan:

Gel, gel, ne olursan ol yine gel, İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir, Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel…Z:Mevlana

29
1
yanıtYanıtla
Haci:

Recebin turkiyesinde yalakalar hortlamis. Sanki namaz bel ve boyun agrisi icin icad edilmismis :)) hadi ordan sende. Yatakta yapilan hareketlerin faydasi neymis bide onu anlat bakem

9
20
yanıtYanıtla
temiz:

Aferin sana tugçe dogru yolu bulmuşsun helal olsun sana rabbim herkese nasip etsin

20
8
yanıtYanıtla
Ayıp yani:

Tuğçe diyanette boş kadro var alalım mı

20
7
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title