Haberler

Kazaz, Komisyonun Kararına Eski Bakanlardan Çok Sevindi

Güncelleme:

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen manken Tuğçe Kazaz, AK Partili eski bakanlar için verilen Yüce Divan kararı sonrası Twitter'da coştu.

Bir dönem din değiştirdiği haberleri ile gündeme gelen manken Tuğçe Kazaz, Yüce Divan kararı sonrası Twitter'dan çarpıcı bir yorumda bulundu. Kazaz, "Milli iradeye darbe girişiminiz çok şükür ki sonuçsuz kalmıştır" diye yazdı.

5'E KARŞI 9 OYLA REDDEDİLDİ

Meclis Soruşturma Komisyonu, muhalefetten 5 üyenin oyuna karşılık AK Parti'li 9 üyenin ret oyuyla eski bakanlar Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar'ın Yüce Divan'a gönderilmelerine gerek olmadığına karar verdi.

"SİNSİ PLANLARINIZLA..."

Karar sonrası Twitter'da mutluluğunu dile getiren Tuğçe Kazaz, "Rabbim o kadar yüce ki, bu gün yine eylem ve sinsi planlarınızla, Milli iradeye darbe girişiminiz çok şükür ki sonuçsuz kalmıştır..." dedi.

Tuğçe Kazaz'ın bu tweeti sonrası "Komisyonun kararına bakanlardan çok sevindi" yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tuğçe Kazaz Ak Parti Twitter Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (83)

demokrat:

Türkiyedeki milyon rezillerden biri

33
33
yanıtYanıtla
AŞIK ArifmobilWeb@haberler.com:

Bir Ak parti masalı deyip tutturdunuz- Bu millete karayı ak diye yutturdunuz.

44
18
yanıtYanıtla
TURK ISLAM:

TUGCE KAZAZA MUHALIF OLAN COK BILMISLER. SIZ HEPINIZ HATASIZSINIZ. SIZ HIC HATA YAPMASSINIZ ZATEN. INSAN DA HATASIZ VE KUSURSUZDUR. SAPKA GIYMEYEN MUSLUMANLARI ÖLDURENLER SIMDI DE BURADA IRKCI MUSLUMAN OLMUS. TÖVBE KAPISI HERZAMAN ACIK. BU KAPI ALLAHIN KAPISI. BU KAPIYI ALLAH ACMIS. SIZ KIMSINIZ.

44
18
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

ben bu kizin gozunun suyunu icerim be

53
5
yanıtYanıtla
haberci:

bu sayfada yorum yazan cahiller. bir insan geçmişiyle asla yargılanamaz. çünkü rabbimiz bunu yasaklamıştır. bu kızın samimiyetine her müslümanım diyen inanmak zorunda. aksi halde iftiradan dolayı cehenneme hazırlanın.

37
17
yanıtYanıtla
ceyda:

hey yarabbi yağcılığın sınırlarını aşıp ötesine geçmek diye buna derim lan senin yunanlı grek adama yaşatmadığın fantazi kalmadı bilmem ne kölesi gibi üzerinde herşeyi denedi şimdi kendini payalandırıyo sanki islamla sonradan tanışmış yabancı avrupalı kız oyunları oynuyo allahım şunun bi akıbetini göster yarabbim

31
21
yanıtYanıtla
...:

''''normal müslüman >hristiyan >budist >normal müslüman >ak müslüman'''' VE DOĞAL SİRKÜLASYON TAMAMLANDI. . .

36
14
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

kiz sen cansin CAN

35
15
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

kiz yasamis gormus ve simdi dogru yolu bulmus BRAVO BENCE hatasiz kul yoktur, hem ayni fikirdeyiz hem guzel hem zeki bu kiza bayildim be

38
12
yanıtYanıtla
alim:

yorumlardaki degerlendirme sonucuna bakınca sayfad ak troller var galiba. .

35
12
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title