Haberler

Tuğçe Kazaz'dan Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti'den milletvekili adayı olacağı öne sürülen manken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

AK Parti'den milletvekili adayı olacağı öne sürülen manken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti. Aslen Ayvalıklı olan eski Türkiye güzeli ve mankenin ziyareti basına duyurulmadı. Kazaz'ın ziyareti büyükşehir belediyesinin resmi sitesinde haber olarak kamuoyuyla paylaşıldı.

Son zamanlarda özellikle AK Parti yanlısı açıklamalarıyla dikkat çeken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'la görüşmesinde Balıkesir'in büyükşehir olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÜNLÜ MANKEN BAŞKANI TEBRİK ETTİ

Sitedeki habere göre Kazaz, "Balıkesir'e ailemi ziyarete geldim. Edip Başkanımıza uğrayıp, halini, hatırını sormak istedim. Burası doğduğum, büyüdüğüm topraklar. Geldiğimiz zaman o aynı hissi uyandırıyor bizde. Şehri çok güzel gördüm. Tertemiz ve gelişmiş gördüm, mutlu oldum. Tebrik ederim. Büyükşehir olmamız gurur verici. Başkanımızla görüşüp, sohbet ettik. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"TUĞÇE HANIM, HEMŞEHRİMİZ"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da Tuğçe Kazaz'ın topluma mal olmuş bir kişi olduğunu belirtirken, bu ziyaretten memnun olduğunu söyledi. Başkan Uğur, "Tuğçe hanım, hemşerimiz. Artık kendisi topluma mal olmuş bir kişi. Bugün büyükşehrimizi ziyaret etti. Biz de onu ağırlamaktan memnunuz, misafirimiz oldular. Balıkesir'e her zaman desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Tuğçe Kazaz ziyaretinin ardından İstanbul'a döndü.

AK PARTİDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI MI OLACAK?

Son dönemde AK Parti'den milletvekili adayı olacağı öne sürülen Kazaz'ın, Balıkesir olmazsa İstanbul ya da Bursa'dan da aday gösterilebileceği iddia ediliyor. Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp de, Kazaz'ın Balıkesir'den milletvekili adayı olmasına sıcak baktıklarını açıklamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Edip Uğur Tuğçe Kazaz Balıkesir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ZEO JAVİT:

BU KADINI NİHAT DOĞANLA EVLENDİRELİM

23
7
yanıtYanıtla
sarışıno6:

memleket bu yunan dönmesine mi kaldı

17
9
yanıtYanıtla
cilgin bjkMobil-ANDROID:

bir bu eksikti akp de zaten her kesim var sen git yunan li erkek icin dinini degistir sonra gel akp aday ol memleketin haline bak

16
5
yanıtYanıtla
And:

Bu kadın orasını burası açıp mankenlik zamanında yunanlı koca için hıristiyan olmuştu şimdi akp bunu sokağa atmış chp ve ataturke laf söyletiyor. Akp kendi aleni şekilde söyleyemediği şeyleri böyle soytarılarla dile getiriyor. Erkek için hırısitiyan olmuş bir kadın benim atamın adını bile ağzına almasın. Şimdi akp reklamı yapmak için namaz kıldını söylüyor kadın erkek için hıristiyan oldu şimdide çirkinleştiği için manken olamıyor para için maaş için namaz kılmak zorunda kalmış vah vah ne kadar acı kızım e5 e cıkıp vucudunu satsan bu kadar düşmezdin gözümde tamda layığını bulmuşun akp ile :D

14
4
yanıtYanıtla
Murat:

Bişey değil, bizimkileride dinden imandan çıkaracak :)

11
2
yanıtYanıtla
taki berberakis atinadan bildiriyormobilWeb@haberler.com:

Ben bu kadının samimi olduğuna inanmıyorum,öyle anlaşılıyorki akp den sinyal almış chp ye giydiriyor,seçilirmi evet burası türkiye

9
2
yanıtYanıtla
siverekli Mobil-ANDROID:

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title