Haberler

Tuğçe Kazaz'dan Erdoğan'a 'İnönü' Muhalefeti

Güncelleme:

Erdoğan'ın İsmet İnönü için yayınladığı mesajı eleştiren Tuğçe Kazaz, "İnönü, bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir. Cumhurbaşkanımıza katılmıyorum." dedi.

Tuğçe Kazaz, kendisini sert sözlerle eleştiren CHP'li Veli Ağbaba'ya çok daha sert bir üslupla cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsmet İnönü için yayınladığı mesajı da eleştiren Kazaz "İnönü bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketlerden biridir. Bugüne kadar CHP'ye oy vermiş biri olarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuda katılmıyorum" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın dün yaptığı,"Din değiştirip, ne meslekle uğraştığı belli olmayan birisinin sözlerini ciddiye almıyorum" sözünün ardından Tuğçe Kazaz'dan jet cevap geldi. Twitter hesabından bu açıklamayı değerlendiren Kazaz "Normal şartlarda 100 bin TL 'lik dava açmam gerekiyordu. Ancak bu kadar seviyesiz bir açıklama yapan birinin ederinin, 3 kuruş bile etmeyeceğini anladığım için dava açmaktan vazgeçtim" ifadelerini kullandı.

"KİMSEDEN BİR BEKLENTİM YOK"

Eski manken, "Benim ne iş yaptığım ortada. Yıllardır kendilerine oy verirken alkışlıyorlardı. Ama bu ülkenin dışındaki göçlerle iş birliği yaptıklarını Anladığım andan itibaren, onlara oy veren biri ve ayrıca vatandaş olarak hesap sorduğumda ise bana ağza alınmayacak hakaretlerle cevap verdiler. Bugüne kadar hiç kimse ile çıkar ilişkisi içerisine girmedim. Hiç kimseden de beklentim yok. Hiç kimsenin desteği ile de yürümeye ihtiyacım yok. Yaradan'dan başka hiç kimseden bir beklentim de yok. Bu ucuz ve seviyesiz söylemlerle kendilerini aklayamadıkları gibi bu topluma ve kendilerine oy verenlerin, onları eleştirdiği andan itibaren seçmene bakış açılarını da anlamış bulunmaktayım. İşte tam da herkesin anlaması gereken CHP zihniyeti budur. Genel Başkan yardımcısının benim hakkımdaki ağır ithamlarına gelince; benim çıkar ilişkileri için bunu yaptığımı vurgulamış, normal şartlarda 100 bin TL 'lik dava açmam gerekiyordu. Ancak bu kadar seviyesiz bir açıklama yapan birinin ederinin, 3 kuruş bile etmeyeceğini anladığım için dava açmaktan vazgeçtim" dedi.

ERDOĞAN'A "İNÖNÜ" MUHALEFETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsmet İnönü'nün ölümünün 41.yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajı da eleştiren Tuğçe Kazaz, "Cumhurbaşkanımız, 'İnönü Milli mücadelenin zaferle neticelenmesine sağladığı katkıların yanı sıra değerli bir siyaset ve devlet adamı olarak da Cumhuriyet tarihimizin önemli şahsiyetleri arasında yer almaktadır' demiş. Evet bence de katkıları azımsanmayacak derecede olmuştur Rahmetle anıyoruz. Lakin aynı zaman da Sn. İnönü bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketlerden biridir... Yani olumlu yönleri olduğu kadar olumsuz yönleri de ziyadesiyle fazladır. Bugüne kadar CHP'ye oy vermiş biri olarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuda katılmıyorum. Ve bir vatandaş olarak Sn. Cumhurbaşkanımıza sormak istiyorum; daha bu zihniyete ne kadar katlanmak zorundayız?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Veli Ağbaba İsmet İnönü Tuğçe Kazaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

reel:

BU GÜN DİNİNİ SATAN YARIN HERŞEYİNİ SATAR BIRAKIN BU TÜR İNSANLARIN LAFINI:)

132
6
yanıtYanıtla
ibrahim usta:

Son zamanlarda çırpınan küçükbeyinlilerden biri!

50
22
yanıtYanıtla
Hacı:

Bu gudubet albüm falan mı çıkarıcak. Hergün bişey yumurtluyor.

27
26
yanıtYanıtla
CHP''li:

Gülüp geçmek lazım.

48
5
yanıtYanıtla
utopyaMobil-ANDROID:

Tugce hanima katilmamak mumkun degil cok dogru bir tesbit yapmis kendilerini kutluyorum hatadan dondugunu butun aleme gosterdigi icinde ne kadar erdemli bir insan oldugunu kanitlamis oldu.

16
28
yanıtYanıtla
çetin karataş:

para için sünnetsiz adamı alan dinini değiştiren bu hatun yarın tayyibide satar sorun yok bence

19
24
yanıtYanıtla
borucuMobil-ANDROID:

ulan geri zekalilar bi insanın yanlış yapması deyil yanlıştan dönmesi aslolan inönü için söylediklerinede katılıyor ve tebrik ediyorum yürekli kızmışsın tuğçe

12
29
yanıtYanıtla
HAYRiye teyze:

chp, nin günahlarini temizliyecek ne bir sabun ne bir deterjan daha piyasaya cikmadi, . !!

14
21
yanıtYanıtla
yaşar taşkın:

inönünü enbüyük başarısı T. C. tini 2. dünya savaşına sokmamasıdır ozamandabüyük bir başarıdır

24
7
yanıtYanıtla
murat candan:

inonu yerinde adnan menderes olsaydı 2. dunya savasına girerdik 5 milyon turk olurdu su an nufus cok az olurdu memlekette gunlus gulistanlık olurdu keske olmasaydı inonu nerden oldu ki

10
19
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title