Haberler

Tuğçe Kazaz'a Sosyal Medyadan Yoğun Tepki

Güncelleme:

Namaz kıldığını ve namazın sağlığına iyi geldiğini söyleyen Tuğçe Kazaz'a sosyal medyada linç girişimi yapıldı. Küfürler edildi, hesabı hacklendi.

Namaz kıldığını söyleyen ve sağlığa çok faydalı olduğunu belirten ve Esra Elönü'nün programında uygulamı bir anlatım yapan Tuğçe Kazaz'a sosyal medya linç girişimi yapıldı. Küfürler edildi, hesabı hacklendi.

UYGULAMALI ANLATIM YAPTI

Manken Tuğçe Kazaz önceki gün Esra Elönü'nün programına konuk oldu. Programda namaz kılmanın bel ağrılarından kurtulmasına faydalı olduğunu anlatan Tuğçe Kazaz bir ara ayağa kalkarak uygulamalı anlatım yaptı.

"BEL VE BOYUN AĞRISINA İYİ GELİYOR"

Sunucu Elönü'nün "İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda da bir değişik oldu mu?" sorusuna cevap veren Kazaz, namazın sağlığa faydalı olduğunu söyleyip "Bel ve boyın ağrılarına iyi geliyor. Fıtığın geçmesinde etkili oluyor." dedi.

TUĞÇE KAZAZ'A LİNÇ BAŞLADI

Tuğçe Kazaz bu programdan sonra adeta bir linç kampanyasına maruz kaldı. Twitter'da cep telefonu numarası yayınlanarak taciz edildi. Sosyal medya hesabı hackerlar tarafından ele geçirildi, namaz kıldığını açıkladığından beri Twitter'da hakkında edilmedik küfür, yapılmadık hakaret bırakılmadı.

İşte Tuğçe Kazaz hakkında atılan tweetlerden bazıları:





Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Tuğçe Kazaz Esra Elönü Twitter Gündem Medya Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (1)

baranmobilWeb@haberler.com:

Mükemmel anlatım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title