Haberler

Tuğcan Hotel Yeni Kadrosu ve Yenilikleriyle Konukların Gözdesi

Gaziantep’in olduğu gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin ilk beş yıldızlı oteli olarak 1994 yılında hizmete giren Tuğcan Hotel kurulduğu günden bu yana sürekli kendisini yenileyerek konuklarını en iyi şekilde ağırlamayı sürdürürken son olarak Türkiye’nin önde gelen hotellerinde görev yapan isimlerden oluşan transferleriyle de dikkat çekiyor.

Gaziantep'in olduğu gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin ilk beş yıldızlı oteli olarak 1994 yılında hizmete giren Tuğcan Hotel kurulduğu günden bu yana sürekli kendisini yenileyerek konuklarını en iyi şekilde ağırlamayı sürdürürken son olarak Türkiye'nin önde gelen hotellerinde görev yapan isimlerden oluşan transferleriyle de dikkat çekiyor.

Otel genelinde yapılan yeniliklere paralel yeni kadrosuyla konuklarına daha iyi hizmet sunmaya devam eden Tuğcan Hotel konukların olduğu gibi birçok organizasyonun da değişmez adresi olmaya devam ediyor. Sheraton, InterContinental, Dedeman ve Rixos gibi gerek ulusal gerek uluslararası otel zincirlerinde ve yurt dışında yöneticilik yaparak mesleki kariyerinin zirvesine çıkan Vedat Köfteci'nin Genel Müdür olarak görev aldığı Tuğcan Hotel'de birçok yenilikte dikkat çekiyor. Gaziantep'in turizm pastasından yeterli payı alabilmesi yönünde önemli projelerin içerisinde yer alacaklarını ifade eden Tuğcan Hotel Genel Müdürü Vedat Köfteci yaptığı değerlendirmede Tuğcan Hotel'in yeniliklerini anlatarak, "Hotelimiz, 1994 yılında hizmete girmiş olup, bölgenin ve şehrimizin ilk beş yıldızlı otelidir. Otelleri, gerçek anlamda otel yapan hepimizin bildiği gibi o hizmeti ortaya koyan ekiptir. Bu bağlamda, otelimiz açıldığı ilk günden bu güne uyumlu bir ekip halinde çalışan arkadaşlarımla, yirmi yılı aşkın bir tecrübeyle hizmet vermektedir. Ayrıca birkaç ay öncesinde tamamlanan yenilenme çalışmalarıyla birlikte, yenilenen yönetici kadrosuyla da Tuğcan Hotel, şehrimize gelen misafirlerimize üstün hizmet anlayışı, güler yüzlü ve geleneksel misafirperverliğiyle ev sahipliği yapmaktadır. Satış ve Pazarlama Müdürü olarak göreve başlayan Seda Ok, daha önce Hilton ve Dedeman grubunda çalışmış olup iyi derecede İngilizce ve Rusça bilmektedir. Yine yakın zamanda Tuğcan Hotel ailesine katılan Kenan Kayapınar, daha önce gerek yurtiçi ve gerek yurtdışında yiyecek içecek müdürlüğü yapmıştır. Genel Müdür Yardımcısı olarak Tuğcan Hotel de göreve başlayan Kayapınar, iyi derecede İngilizce bilmektedir. En son olarak Tuğcan Ailesine Mart ayında, genel müdür olarak ben katıldım. Daha önce Sheraton, InterContinental, Dedeman ve Rixos gibi gerek ulusal gerek uluslararası otel zincirlerinde ve yurt dışında yöneticilik yaparak mesleki tecrübemi geliştirdim. Bundan sonra da ekibimle birlikte, otelimizde Gaziantep'e ve misafirlerimize geleneksel misafirperverliğimizi, yenilikçi bir çizgiyle sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Tuğcan Hotel'de gerçekleştirilen yenilikler hakkında da bilgi veren Genel Müdür Vedat Köfteci, "Otelimizde yapılan en son yenilenme çalışmaları 2013 yılının aralık ayında tamamlanmıştır. Bu çalışmalar kapsamında, misafir odalarımız, toplantı salonlarımız, restoranlarımız, Naias SPA ile birlikte diğer misafir kullanım alanları da yenilenmiştir. Tüm toplantı salonlarımız günümüz teknolojisi ile donatılmış olup, özellikle Dicle salonlarımız çeşitli büyüklükteki organizasyon ve toplantılar için yeniden yapılandırılarak hizmete sunulmuştur. Naias Spa bünyesinde bulunan sıcak taş yataklı Tepederium, tuz banyosu, buhar odası, sauna, kapalı yüzme havuzu, fitness center ve vitamin barı ile butik bir hizmet sunmaktadır. Otelimizin en üst katında bulunan Cam Teras Restaurant, eski ve yeni Gaziantep manzarası eşliğinde yenilenen menüsüyle, kapalı ve açık alanlarıyla misafirlerimize hizmet vermektedir. Ayrıca Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları seçkin lezzetlere canlı müzik ziyafeti eşlik etmektedir. Beer House, Gaziantep eğlence hayatına ayrı bir renk katarak, canlı müzik eşliğinde, elit bir ortamda eğlenme imkanı sağlamaktadır" diye konuştu.

Dünya Turizm Pastasından Türkiye'nin yeterli payı alamadığına dikkat çeken Tuğcan Hotel Genel Müdürü Vedat Köfteci yapılacak çalışmaların bu payı attırmaya yönelik olacağını ifade ederek, "Gaziantep, özellikle iç turizm hareketinde sahip olduğu değerleriyle oldukça önemli bir konuma sahiptir. Antik dönemlerden günümüze Anadolu ve özellikle Gaziantep'in de içerisinde bulunduğu kuzey Mezopotamya bölgesi onlarca büyük kültürün hayat bulduğu ve günümüze kadar ulaşan eserlere sahiptir. Bu değerlerin başında, Zeugma Mozaik Müzesi, Gaziantep Kalesi, farklı dönemlere ait kilise ve diğer dini eserlerle birlikte Gaziantep mutfak kültürü gelmektedir. Bu bağlamda şehrimiz, özellikle kültür turizmi açısından oldukça yüksek bir potansiyele sahiptir. Hedef kitlelere yönelik tanıtımların, bu noktalar göz önüne alınarak gerçekleştirilmesi, şehrimizde kültür turizmi yanında inanç, sağlık ve kongre turizminin de gelişmesini sağlayacaktır. Bizlerde gerçekleştirilecek olan ortak tanıtım programlarında yer alarak üzerimize düşenleri yapacağız" şeklinde konuştu.

Köfteci yaptığı değerlendirmede bölgede kongre turizminin geliştirilmesi gerektiğini belirterek, "Gaziantep'in sanayi kenti olarak gelişimi, fuarcılık alanında önemli fuarlara ev sahipliği yapmasını sağlamıştır. Zaman içerisinde, gelişen sanayi ve ticari hayatın ihtiyacı olarak şehirdeki konaklama tesisi talebi artmış ve yeni otellerin hizmete girmesi söz konusu olmuştur. Artan otel sayısı ve yatak kapasitesi, şehirdeki turizmin çeşitlendirilmesi gereğini beraberinde getirmiştir. Bu bağlamda yüksek potansiyeli olan kültür turizminin yanında, fuarcılık ve kongre turizminin geliştirilmesi zorunluluk haline gelmiştir. Şehrimizde bulunan fuar ve kongre merkezlerinin, günümüz ihtiyaçları ve gelecek öngörüsüyle birlikte, mevcut koşullarının iyileştirilmesi, kapasitelerinin arttırılması ve gerekli tanıtım çalışmalarının yapılması gerekmektedir. Bu çalışmalarla, yurtiçi ve yurtdışı projelere ev sahipliği yaparak fuar ve kongre turizmindeki pazar payımızı arttırmalıyız. Böylece, kongre turizminin şehrimizin ekonomisine olan katma değerini de yükseltebiliriz. Bu bağlamda, Yönetim Kurulu Üyemiz Ayşe Evren Tuğsuz' un önemli projeleri olup, ilgili kurumlarla işbirliği yapmaktayız. Tuğcan Otel, 21 yılın getirmiş olduğu tecrübe ve geleneksel misafirperverliği, üstün hizmet ve servis anlayışı ile çizgisini sürdürmektedir. Sizleri ve misafirlerinizi, Tuğcan Hotel kalitesi ve konforunu yaşatmak üzere otelimize bekliyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sheraton Otel Gaziantep Türkiye Rixos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title