Haberler

Tuğba Özerk, Murat Aşık'la Öpüştü Mü?

Güncelleme:

Murat Aşık'ın sevgilisi Gökçen Paprika, sevgilisiyle öpüştüğü iddia edilen Tuğba Özerk'le ilgili "O gece alkollü ve rahatsız edici hareketleri vardı" dedi.

Murat Aşık’ın sevgilisi Gökçen Paprika, Tuğba Özerk hakkında çok sert açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk ile Murat Aşık'ın bir gece kulübünde öpüştükleri iddia edilmişti. Gökçen Paprika bu iddialara cevap verdi, açıklamaları ise şöyle;

"BİR KADIN OLARAK RAHATSIZ OLDUM"

"Murat Aşık ile birlikteliğimiz devam ediyor. Bu haberi yaptıkları gün de Murat ile birlikteydik. Olaylar yazıldığı gibi olmadı. Tuğba'nın alkolün de etkisiyle bulunduğumuz yere sürekli yaklaşmaya çalışması, insanların dikkatini çekmiş olabilir. Kadın olarak beni de rahatsız eden bir durumdu bu. Ama öpüşme gibi bir şey yaşanmadı; çünkü ben de oradaydım.

"MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM"

O gece rahatsız olduğumuz hareketler sergilendi. Ama bu konulara girmek istemiyorum. Çünkü muhatap olmak istemiyorum. Ama etraftaki insanların da dikkatini çektiğine göre insanları rahatsız eden bir durum vardı.

"TUĞBA MURAT İLE OLAN İLİŞKİMDEN RAHATSIZ OLDU"

Tuğba benim arkadaşımdı. İşlettiğim dükkana gelip giderdi. Murat ile ilişkimden sonra, kendisi rahatsız olduğunu ve arkadaş olarak samimiyetimizin devam etmemesi gerektiğini söyledi. "Bundan sonra seninle arkadaş olamayız" dedi ve bir daha da görüşmedik. Ben de anlayışla karşıladım. O yüzden karşılaştığımızda selam bile vermiyorduk birbirimize.

,

"EVLİ OLDUĞU DÖNEMDE MURAT'I TANIMIYORDUM"

Ben Murat evli olduğu dönemde ne Esra'yı ne de Murat'ı, uzaktan dahi tanımıyordum. Boşanma davasından bir gün önce resimlerimiz çıktı, ama o dönemde Esra ile Murat ayrı yaşıyorlardı. Ben boşanmanın o gün olduğunu bile bilmiyordum. Evlilikleri sırasında yoktum ve boşanmalarının sebebi ben değilim."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

tuğba özerk murat aşık gökçen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

VATANDAŞ:

Para varsa kim kime dum dumaa !!!

8
0
yanıtYanıtla
servet özbakir:

yahu kime ne insanlarin özel hayatlari kimseyi ilgilendirmez bu yapilan Magazin haberde utanmazliktan baska bir sey degil

2
0
yanıtYanıtla
cengiz:

yorum yazmaya bile deymez

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title