Haberler

Tuğba Özerk'e 'İffet' Davasında Zorla Getirme Kararı

Güncelleme:

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, ünlü şarkıcı Tuğba Özerk'in bir gece kulübünde işadamı Murat Aşık ile yakınlaştığı iddiaları üzerine Murat Aşık'ın sevgilisi model Gökçen Paprika tarafından zehir zemberek açıklamalar yapılmıştı.

"MAGAZİN KOVALAYACAK KADAR DÜŞTÜ"

Paprika, "Tuğba'nın alkolün de etkisiyle bulunduğumuz yere sürekli yaklaşmaya çalışması, insanların dikkatini çekmiş olabilir. Kadın olarak beni de rahatsız eden bir durumdu bu. Magazin kovalayacak kadar düştü. Resmen promosyon için uğraşıyor. Çok leş bir durum bu" demişti.

"UCUZ VE İFFETSİZ BİR KADINMIŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI"

Ünlü popçu, Gökçen Paprika'nın magazin programlarına da katılarak hakkında asılsız iftiralarda bulunduğunu, kendisini ucuz ve iffetsiz bir kadınmış gibi göstermeye çalıştığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Savcılık da ünlü model hakkında hakaret suçundan dava açmıştı. Tüm bu yaşananlar sırasında birbirlerine telefon mesajıyla hakaret eden ikili için yeni bir dava daha açılmış ve iki taraf da davada sanık olmuştu.

KONSER MAZERETİNE RET

İkili arasında geçtiğimiz günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Tuğba Özerk'in ikamet adresi olan Çeşme Asliye Ceza Mahkemesi'ne talimat yazılarak, Tuğba Özerk'in ifadesinin alınması istendi. Çeşme 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ne başvuran Tuğba Özerk, belirlenen duruşma gününde Mersin'de engelliler yararına düzenlenecek olan konserde görev aldığı için duruşmaya katılamayacağını beyan etti. Mahkeme, mazereti kabul etmeyerek Özerk hakkında zorla getirme kararı çıkarttı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Asliye Ceza Mahkemesi Tuğba Özerk Murat Aşık Gökçen Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title