Haberler

Tuğba Özay Yağ ve Sabun Üretimine Giriyor

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, çiftliğinde yetiştirdiği zeytinlerden 'Tuğba Özay' markasıyla yağ ve sabun üretmeyi planlıyor.

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, çiftliğinde yetiştirdiği zeytinlerden ' Tuğba Özay' markasıyla yağ ve sabun üretmeyi planlıyor. Tuğba Özay, "Bundan böyle herkes benim sabunlarımla yıkanacak" dedi. Özay, ayrıca ilerleyen zamanlarda aktif siyasetin içinde olabileceğini, ancak şu an bunun erken olduğunu söyledi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Poyraz Çiftliği'nde tatil yapan Tuğba Özay, çiftliğinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çok yakında kendi adını taşıyan zeytinyağı ve sabun üreteceğini söyledi. Anne tarafından Manavgatlı ve atalarının Yörük olduğunu belirten Özay, yaklaşık 10 yıl önce bu çiftliği kurduklarını, babasının çiftliğin mimarisiyle çok uğraştığını anlattı.

Çiftliğe zeytin diktiklerini, artık ağaçların büyüdüğünü söyleyen Özay, "Zeytinlerimizi imalatta değerlendirmek istiyorum. Zeytinyağı ve sabun üretmeyi planlıyorum. Hem zeytinyağlı sabunlar hem de zeytinyağı üzerine öncelikle isim hakkımı almakta çok zorlandım. Çünkü Bursa'dan birileri daha önceden isim haklarımı almış" dedi.

Adının kendisine satılmaya çalışıldığını, daha sonra bu sorunu çözüp Türk Patent Enstitüsü'nden 'Tuğba Özay zeytinyağlı ürünler'le ilgili tüm isim hakkını aldığını dile getiren Özay, zeytinyağlı ürünlerin yanı sıra, kuruyemiş ve kozmetik ürünleriyle de ilgili çalışmalar yapmayı düşündüğünü söyledi. Ürünleri bu kışa yetiştireceklerini anlatan Özay, çıkartacağı zeytinyağlı sabunla ilgili olarak "Bundan böyle herkes benim sabunlarımla yıkanacak" dedi.

YENİ ALBÜM, FİLM VE TİYATRO

Tuğba Özay, albüm hazırlıkları konusunda çalışmalara da başladığını, yeni albüme sonbahar gibi gireceğini, bu arada 'Üç nokta' adlı albümüne bir tane daha klip çekeceğini anlattı. Hayatının çok yoğun olduğunu kaydeden Özay, yorgunluğunu doğayla, hayvanlarıyla iç içe çiftliğinde attığını belirtti.

Geçen yıl 'Daltonlar ve Laz Kit' adlı bir sinema filmi çekimine başladıktan sonra çekimlerin yarıda kaldığını anımsatan Özay, Eylül-Ekim aylarında izleyicinin karşısına bu filmle çıkacağını söyledi. Tuğba Özay, bunun dışında yeni sezonda bir de tiyatro oyunu olacağını, Okan Karacan ve Mehmet Çekiç'in de rol alacağı vodvil tarzı oyunu Ferdi Merter'in yöneteceğini kaydetti.

'AKTİF SİYASET İÇİN ERKEN'

Bir gazetecinin gelecek yılki yerel seçimlerde belediye başkanlığı düşüp düşünmediği konusundaki soru üzerine Özay, halktan böyle bir istek olduğunu, kendisini siyasette görmek istediğini söyleyenlerle karşılaştığını anlattı.

Söylemlerinden dolayı insanların kendisini politikaya yakın gördüğünü kaydeden Özay, "Siyaseti insanların huzuru, mutluluğu, esenliği ve refahı için yapmak gerekiyor. Ben de yaşadığım dünyaya duyarsız değilim. Sosyal ve kültürel alanlarda elimden gelen ne varsa yapmak isterim. İlerleyen zamanlarda aktif siyasetin içinde olabilirim, ama şu an için erken olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Tuğba Özay Manavgat Antalya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title