Haberler

Tuğba Özay, İngiliz Haber Sitesinde Manşet Oldu

Güncelleme:

Daily Mail gazetesi eski süpermodel yeni milletvekili adayı Tuğba Özay'ın bagaj kavgası yüzünden otobüs şöförüne saldırmasını haber yaptı.

Daily Mail gazetesi eski süpermodel yeni milletvekili adayı Tuğba Özay'ın bagaj kavgası yüzünden otobüs şöförüne saldırmasını haber yaptı. Haberde 37 yaşındaki Özay'ın, Antalya Havalimanı'ndan 2 saat uzaklıktaki bir tatil köyüne gitmek için transfer aracına bindiği, ancak şöför Halil Kızılyer'in valizleri aracın bagajına koymasına izin vermeyerek tartışma çıkardığı belirtildi.

"BENİ KOVDURACAĞINI SÖYLEDİ"

28 yaşındaki şöför Kızılyer, "Herkesin bagajını koyduğum gibi onun da çantalarını aracın altına koyacaktım. (Özay) Kızdı ve çantalarının yanında kalmasını istediğini söyledi. Ona çok fazla çantası olduğunu ve çok fazla yer kaplayacağını söyleyince çıldırdı. Boğazımdan yakaladı, boynumu sıktı, bir yandan da bağırarak beni kovduracağını söylüyordu" diye konuştu.

"VİDEOYU BANA SİLDİRDİLER"

Görgü tanıklarından yolcu Ahmet Büze ise, "Çok ünlü olduğu için hemen tanıdım. Ancak kendisinin özel haklara sahip olduğunu düşünüyordu ve şöföre saldırdığında şok oldum. Hemen telefonumu çıkarıp olay anını videoya çektim ancak daha sonra onun güvenliği olduğunu söyleyen bir kişi geldi ve bana videoyu sildirdi" açıklamasını yaptı.

ADAY ADAYI OLDUĞUNA VURGU YAPTILAR

Daily Mail'ın haberinde ayrıca Özay'ın, kariyerinin zirvesindeyken Türkiye'nin en çok kazanan mankeni olduğu ve gelecek seçimlerde merkez-solda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday olduğu belirtildi.

İŞTE SİTEDEKİ O HABERDEN KARELER...


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Daily Mail Tuğba Özay Kızılyer Antalya Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (139)

CABBAR:

Bu şoför ne kadar şanslı birisiymiş ama mal bu halinden şikayetçi. Keşke bana da saldırsa Tuğba Özay onun attığı çığlık yeter bee

5
34
yanıtYanıtla
yahya:

Şöferler de kabalık edepsizlik magandalık çoktur Tuğba Özay da buna papuç bırakmamıştır diye düşünüyorum. .

5
33
yanıtYanıtla
montaj yalanmobilWeb@haberler.com:

paralelci akpkknın chpyi karalama kampanyası inanmayın montaj

3
29
yanıtYanıtla
VATANDASmobilWeb@haberler.com:

CHP SALDIRGANLIGINI HAKARETLIGINI SAYGISIZLIGINI TERBIYESIZLIGINI BIR DAHA GÖSTERMISTIR. CHP DEYINCE AKLIMIZA ZATEN BUNLAR GELIYOR.

21
11
yanıtYanıtla
zeynep:

chp de olmazsa olmaz bir aday, çok yakışmış hayırlı olsun=))))

24
6
yanıtYanıtla
CibaliMobil-IOS:

Tam chp lik allah bizi bu soytarı partiden korusun

23
7
yanıtYanıtla
AVANAK AVNİ:

aynı şeyi adam kadına yapmaya kalksaydı yer yerinden oynardı. kadının zulmü, şımarıklığı ukalalığı kendini bir . . . . . . . sanması heryerde. . . . . . . .

25
3
yanıtYanıtla
ömerMobil-ANDROID:

ben söför kardesimizin hatali oldugunu düsunmuyorum olsa bile kimse kimse saldirma darp etme hakki yoktur sikayetini bulunursun karokola gecersin kenera heleki bir mazlumun ekmeğiyle oynamaya calismak cok zalimcedir bence o adam sonucta evine ekmek goturuyor hatali olabilir ama kanun var bu ulkede. eyer o kardesimizi sorgusuz soğalsiz isinden ederse bu tur sirketine de goz yumarsak yaziklar olsun bize zordeyil baska bir tur sirketinden bilet almamiz yeterli

20
8
yanıtYanıtla
Mobil-IOS:

CHP böyle seviyor çıplak gezsın

19
8
yanıtYanıtla
hak adamı:

kadına şiddete hayır ama böyle çirkef şirretler hak ediyor uyuz oluyorum tuğba özaya

yanıt5
yanıt1
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title