Haberler

Tuğba Özay'a Sürekli "Adada Cinselliği Düşündün mü?" Sorusu Soruluyor

Güncelleme:

Survivor'dan elenen Tuğba Özay'a her fırsatta "Adada cinselliği düşündün mü?" sorusunun sorulması "Ne çok merak edeniniz varmış" dedirtti.

TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran Survivor 2016'ya veda eden isimlerden Tuğba Özay verdiği röportajlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Adada cinselliği düşündün mü hiç" sorusuna "Hiç… Herhalde hormonların orada devreye girmiyor yani, hiçbir şekilde aklıma gelmedi, hiç! Sıfır… Hiç düşünmedim…Hatta bazı arkadaşlar şey diyordu; 'Ya kazandığımız ödül oyunlarına şap mı atıyorlar' falan diyorlardı" yanıtını vermişti.

Bugün de Posta'dan Neslihan Yavuzcan'a konuşan Tuğba Özay'a yine aynı soru soruldu. Güzel model bu soruyu da "Hiç düşünmedim" şeklinde yanıtladı.

İşte Tuğba Özay ile yapılan röportajdan bir kesit;

Ada'da cinsellik ne durumdaydı, seksi düşündüğün anlar oldu mu?

Hiç düşünmedim. Açlığı dibine kadar yaşarken, miden sırtına yapışmışken cinselliği düşüne bilir misin. Mümkünatı yok.

Cinselliği düşüneni gördün mü?

Öyle bir dürtünün, o hormonun çalıştığını bile düşünmüyorum. Asla görmedim. Ben güne her ne olursa olsun pozitif başlayanlardanım. Benim haricimde insanların suratları beş karıştı. O yüzden zannetmiyorum cinselliği düşündüklerini. Suratlar hep beş karıştı.

"ÇÖPLÜKTEN YEMEK ARADIM"

En uç yaptığın şey neydi?

Aç kalmanın verdiği psikoloji ile çöplükten yemek aradığımı biliyorum. Yemekte değil aslında yiyecek birşeyler. İtiraf ediyorum bir keresinde Yusuf Günce ile birlikte yerde şeffaf bir kutu buldum. Baktık ki içinde karıncalar var. Küçücük kırıntıları üzerindeki karıncaları üfleyerek o kırıntıları yedik.

Sen Tabiat'ın kızısın zaten doğaya ihanet ettin mi?

Tabi ki hayır. Okyanus'un kenarında kendime bir yaşam alanı yaptım. Arınma çalışmaları yaptım özellikle sen çok aklıma geldin her nefes alışta. Gün ışığı ile gözümü açıp, hijyeni elden bırakmadan, temiz ve düzenli oldum. Abdest'imi alıp, her sabah sabah namazımı kıldım, dualarımı ettim.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğba Özay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Oğuz öztürkMobil-IOS:

Ulan yarı çıplak namazmı olur

48
8
yanıtYanıtla
Gazzovic:

Magazinciler bal verecek çiçeği tanıyor. .

13
3
yanıtYanıtla
CAKMA MHPLI:

BIKINIYLE NAMAZ ILGINC GORMEK ISTERDIM

0
2
yanıtYanıtla
gs 31 TR:

onunda caresı var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title