Haberler

Tuğba Ekinci: Ben Bir Adama Ait Olamam

Güncelleme:

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Songül Karlı ile Yeniden programının bugünkü konuğu Tuğba Ekinci oldu. Ekinci, Karlı'ya çok özel açıklamalarda bulundu.

EVLİLİK KADINI DEĞİLİM

Songül Karlı'nın "Sen evlenmeyi düşümüyor musun" sorusuna cevap veren Ekinci, "Yok, düşünmüyorum. Evlilik kadını değilim. Bir adamla ömür geçmez gibi geliyor yani yanlış anlaşılmasın; ben bir adama ait olamam" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Songül Karlı Tuğba Ekinci Magazin Haberler

500

Yorumlar (78)

ganerdo:

Aferim sana, kimsenin kalbini kirmiyor, herksele yatiyor, bir kerecikte ne olur ki. yola devam, Atan seninle gurur duyuyor.

23
20
yanıtYanıtla
atam izindeyiz:

terbiyesiz adam atatürkle ne alakası var önce soyun sopuna bak oyle konuş atamın tırnağı olamazsın ahlaksız

yanıt0
yanıt0
haber:

Yok canım yanlış anlayacak ne var bunda. ''Sen bir adama ait olamazsın'', Sen bütün adamlara aitsin. Diğer tabirle ortalık malısın yani, öylemi demek istiyorsun. . . Yoksa iki üç adama mı aitim diyorsun. . . ?

38
2
yanıtYanıtla
Göksun46:

Peygamber Efendimiz (SAV)''in hadisi ''Kişi evlendiği zaman dininin yarısını korumuş olur. Geriye kalan yarısı içinde Allah’a Karşı gelmekten sakınsın. '' Peygamber Efendimizin bu sözüne kulak verirsek bu kadının ne kadar BOŞ konuştuğunu görürüz.

28
7
yanıtYanıtla
313131:

ikisinide çok peçete harcadım youtube videolarından. . . songül karlı ve tuba ekinci

32
3
yanıtYanıtla
tahir yavuzaslan:

TERBİYESİZLİĞİN AHKLAKSIZLIĞIN BU KADARI OLUR İZLETİN BUNLARI MİLLETE YARIN KIZINIZDA BEN ÖZGÜRÜM KİMSE BANA KARIŞAMAZ TEK ADAM BENİ MUTLU EDEMEZ DERSE ŞUÇLU ARAMA SUÇLU SENSİN KARŞI KOY TEPKİ VER SUSMAK ONAYLAMAKTIR

27
7
yanıtYanıtla
buse:

işte bu yuzden söylüyorum. aslında kadınlar daha fazla aldatıyor. . olan şu ki erkekler saklamayı beceremediği için erkek daha fazla aldatır görünüyor. . kadınlar kurnazdır . . . öyle yalanlar atar sayarki erkek buna ikna olur. . . kadınlar çok iyi saklar. . . erkeklerin ruhu bile duymaz. . . ki zaten duymuyor. . .

30
4
yanıtYanıtla
tarantino:

buse benimle çıkarmışın?

yanıt0
yanıt0
Cey Cey:

Çok tecrübelisin bakıyorum da.

yanıt0
yanıt0
YANİ:

test edildi 100 onaylandı buse hanım tararfından :))

yanıt0
yanıt0
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title