Haberler

Tuğba Ekinci Canlı Şarkı Söyledi, Sosyal Medya Yıkıldı

Güncelleme:

Bülent Ersoy Show'a konuk olan Tuğba Ekinci, playback yapmayınca olanlar olmuştu. Şarkıcıdan aylar sonra yeni bir canlı performans geldi, sosyal medya yine yıkıldı.

Senenin ilk günlerinde Bülent Ersoy Show'a konuk olan Tuğba Ekinci, playback yapmayınca olanlar olmuştu. Yıldız Tilbe'nin "Delikanlım" şarkısını canlı okuyan Ekinci, sık sık detone olunca magazin dünyasının gündeminden düşmemişti.

TUĞBA'NIN İKİNCİ CANLI PERFORMANS KAZASI

Ekinci, yaşanan bu olaydan aylar sonra yeniden canlı performans sergiledi. Show TV'de yayınlanan "Her Şey Dahil" programına konuk olan Ekinci, Alişan'ın ısrarı üzerine "O Şimdi Asker" parçasını canlı okudu.

Tuğba Ekinci'nin canlı performansı sosyal medyada yine mesaj yağmuruna tutuldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yıldız Tilbe Bülent Ersoy Tuğba Ekinci Magazin Haberler

500

Yorumlar (64)

fsmehmet:

bu nun gibilerin 1 sarkıyla lüx yasayıp birilerinin 350 metre yerin altında 1000 liraya calısdıgı ulkeye turkiye denirr yazıkk. . . . . . . .

45
0
yanıtYanıtla
GAYSERİLİ NAZIM:

HATUN TIKANIYORDU İYİ KALPLİ ALİŞAN YARDIMINA KOŞTU SANKİ ÖYLESİNE GİRMİŞ GİBİ YAPTI ŞARKIYA AMA BEN GİBİ MÜZİK İŞLERİYLE İLGİLENEN VEYA İLGİLENMEYEN HERKES ANLADI ASLINDA. HEP KORUMACI LAF EDİLMESİN DİYE YAPTI. ÇAĞLANIN ÜSTÜ AÇILDIĞINDA DA ŞAKAYA VURAN OYDU. BU ADAMIN DOSTLUĞUNU KAYBEDEN DEMET AKALIN AĞLASIN BENCE. ADAM GİBİ ADAM ALİŞAN.

26
7
yanıtYanıtla
bilen biriMobil-ANDROID:

lan bu ülkede para kazanmak o kadar zorken bu kadar da kolaylaşabiliyor.. nolcak sesin yetmediği yerde fizik kanunları yetiyor.aç sağını solunu ört eksiğini gediğini..

29
1
yanıtYanıtla
YOK:

Bunlara sanatçımı diyelim milleti salak zannediyorlar

28
1
yanıtYanıtla
almobilWeb@haberler.com:

Rezil kadin yaw bu mallarida sanatci ediyorlar okuzler

27
2
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

TÜFEKLİ TÜFEKSİZ HAREKETLERE BİLE RAZI GELİR LAN ASKERLER BU SESİ DUYMAKTANSA HER GÜN ÇATIŞMAYA GİRSELER O KADAR ETKİLENMEZLER. . .

25
3
yanıtYanıtla
ahmet:

nıhat dogan dan daha kötü

16
8
yanıtYanıtla
yüce onos Mobil-ANDROID:

sanatçı arkadaşımıza fazla yükleniliyor o türk halkı için üreten kişi devam et sayın sanatçı türk halkı arkanda

10
13
yanıtYanıtla
KARINCA:

Anadolu da CHP hala siyaset yapabiliyor ve yurttaşlar bu partiye oy veriyor ona şaşırmıyorsunuz da, , bu kadının hala şarkı söyleyebiliyor ve onu hala dinleyen olabiliyor ona mı şaşırıyorsunuz. .

16
7
yanıtYanıtla
kemalbarakoğlu:

sanatçıya bakarmısınız kendı şarkısını söyleyemıyor . rezıllllllllll senı.

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title