Haberler

Tugay Komutanından Engellilere GATA Jesti

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez'in girişimleri ve Hakkari Valiliği'nin desteği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'ne bağlı Sümbül Engelliler Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 'Engelliler Haftası' nedeniyle 6 günlük GATA ziyaretine gönderildi.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez'in girişimleri ve Hakkari Valiliği'nin desteği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'ne bağlı Sümbül Engelliler Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ' Engelliler Haftası' nedeniyle 6 günlük GATA ziyaretine gönderildi.

Masafları Valilik ve Tugay Komutanlığı tarafından karşılanan Engelliler, GATA'ta tedavileri edilecek, hem de oradaki Engelli takımlarla dostluk maçı yapacak. Bugün sabah saatlerinde Hakkari Merkez Ordu evi önünde toplanan Sümbül Engelliler Tekerlekli Sandalye takımı, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ömer Faruk Özköse, Merkez Komutanı Yarbay Hakkı Aşık ve Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü Nevzat Yılmaz tarafından uğurlandı. Komutanlar Engelillere çeşitli hediyeler de verdi. Engellilerle bir süre sohbet edip, çay ikram eden Kurmay Albay Özköse, Dağ ve Komandu Tugay Komutanlığı ve Hakkari Valiliğinin desteğiyle, Tekerlikli Sandalye takımını 6 günlük GATA ziyareti için gönderdiklerini söyledi. Özkese, şöyle dedi: "Hakkari Valiliğimizin desteği, Dağ ve Komando Tugayı koordinasyonu sonucunda böyle bir organizasyon başlıyor bugün.Biz arkadaşlarımızı buraya uğurlamak için geldik.Onları Ankara'da gazilerimiz misafir edecek. Oradaki gazilermize selamlarımızı iletiyoruz. Sizere iyi yolculuklar diliyorum."

Hakkari Sümbül Engeliller Derneği Spor Kulübü Başkanı Mesut Keskin ise, kendilerine böyle bir jest yapana Valilik ve Tugay Komutanlığına teşekkür etti. Keskin, şöyle konuştu: "Bizler bir süre önce Tugay Komutanımızı ziyaret etmiştik. Ziyarette Komutanımız bizler için bir organizasyon yapacağını söylemişti. Bugün bizleri GATA'ya gönderiyor. Engelliler Haftası nedeniyle 6 gün boyunca GATA'da kalacağız. Orada tedavi olma imkanı bizlere sağlanacak, hem de oradaki bir engelli takımla dostuk maçı yapacağız. Bizlere bu imkanı sağlayan Valimiz ve Tugay komutanımıza ve bizer uğurlayan komutanlarımıza teşekkür ediyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engelliler Haftası Muzaffer Sönmez Hakkari Merkez Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title