Haberler

Tüfenkci'den Eski Malatya Çıkarması

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, AK Parti iktidarlarının her alanda önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, AK Parti iktidarlarının her alanda önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

Genel seçim çalışmalarını sürdüren Tüfenkci, Eski Malatya'da bir dizi ziyaretler bulundu. Tüfenkci, Battalgazi Ziraat Odası, Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden Bülent Tüfenkci, daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüfenkci'nin ilk durağı Battalgazi Ziraat Odası oldu. Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Tüfenkci, ziraat odalarının çiftçinin sesi olma adına önemli görevler üstlendiğini ifade etti.

AK Parti iktidarları döneminde tarımdaki dünya sıralamasında Türkiye'nin 10 basamak yükseldiğini kaydeden Tüfenkci, "Tarım üretiminde Avrupa'da birinci, dünyada ise altıncı sırada yer alıyoruz. AK Parti, iktidara geldiği günden buyana çiftçinin gelişimi noktasında birçok destek verildi. Tarım ve hayvancılık noktasında desteklemeler artırılarak devam etti. Bundan sonrada desteklemeler devam edecek" dedi.

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar ise, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci'nin çiftçilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade ederek, bundan sonrada her zaman yanlarında olacağına inandıklarını kaydetti.

Bülent Tüfenkci, daha sonra Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha'yı ziyaret etti. Tüfenkci, küçük esnafın içerisinde bulunduğu durumun iyileştirilmesi noktasında AK Parti iktidarının önemli adımlar attığını belirtti.

Tüfenkci, "Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, son olarak açıkladığı küçük esnafa verilecek olan kredi limitinin yükseltilmesi, faizlerinin düşürülmesi noktasındaki müjdesi; artı geleneksel sanatlarla uğraşan küçük esnafımızın vergiden muaf tutulması ver teşvik getirilmesi de oldukça önemli bir çalışma. Bundan sonrada esnaflarımıza yönelik güzel düzenlemeler yapılacak" diye konuştu.

Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha ise, ziyaretinden dolayı AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci'ye teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Battalgazi Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title