Haberler

Tüfad'dan İnegölspor'a Destek Ziyareti

Türkiye Faal Antrenörler Derneği (TÜFAD) Bursa Şube Başkanı, İnegölspor eski teknik direktörlerinden Sedat Özbağ, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Selami Kavukçuoğlu, TÜFAD Bursa Şube Başkan Yardımcısı Köksal Demiral ile birlikte İnegölspor’u ziyaret ederek, hafta sonu oynanacak müsabakalar ile başlayacak olan yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Türkiye Faal Antrenörler Derneği (TÜFAD) Bursa Şube Başkanı, İnegölspor eski teknik direktörlerinden Sedat Özbağ, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Selami Kavukçuoğlu, TÜFAD Bursa Şube Başkan Yardımcısı Köksal Demiral ile birlikte İnegölspor'u ziyaret ederek, hafta sonu oynanacak müsabakalar ile başlayacak olan yeni sezon öncesi başarılar diledi.

TÜFAD yönetimini, İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ve yardımcı antrenörler karşıladı. Ziyarette konuşan TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ, "İlçelerdeki takımlarımıza yeni sezonda başarılar dilemek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu hafta da İnegölspor'u ziyaret edelim dedik. Belediye başkanımız Alinur Aktaş'ı tedavi gördüğü hastanesinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Başkanımız, İnegölspor'a büyük katkılar sağlamıştır. İnegöl, Bursa'yı temsil eden en iyi ilçelerimizden bir tanesi. Her kulübe eşit mesafede durmaya çalışıyoruz. İnegölspor'a canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah hedefledikleri konumda bu dönemi bitir, Bursa futbolunun da yüz akı olur diye düşünüyorum" dedi.

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise, "İnşallah biz de İnegölspor olarak ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bu sene güzel bir yapılanmaya girdik. Seyircisi, taraftarı, Bursa, yönetim olarak. Bilhassa Bursa'dan isteklerimiz var. Zaten Alinur başkanımız bize her konuda yardım ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden de destekler bekliyoruz. İnegöl, Bursa'nın parçasıdır. İnşallah layık olduğumuz şekilde İnegöl'ü temsil edeceğiz. Bundan sonra söz futbolcularımızda. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bizi yolumuzdan saptırmasın" şeklinde konuştu.

TÜFAD Bursa Şube Başkan Yardımcısı Köksal Demiral da, "İnegölspor, İnegöl'ün pilot, lider takımı. İnegölspor, Bursaspor'dan sonra bu çevrenin en iyi takımlarından birisi. İnegölspor, iyi olduğu sürece bizlerde iyi oluyoruz. Onun için İnegölspor'a başarılar dilemek için geldik. İnegölspor'un birinci lige çıkmasını istiyoruz" diye konuştu.

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, "Bizlere iyi dileklerini ilettikleri için teşekkür ediyorum. TÜFAD yönetiminin bizi ziyaret etmesi bizi memnun etti. Desteklerini göstermiş oldular. Bizim bu desteklere ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Ziyarette, TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ, İnegölspor Başkanı Eşref Güç'e çiçek vererek yeni sezonda başarılar diledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şaban Yıldırım İnegölspor Türkiye Özbağ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title