Haberler

Tüed Genel Başkanı Ergün, Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti

Nazilli’de 14. Olağan Genel Kurulunu yapan Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli'de 14. Olağan Genel Kurulunu yapan Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleşen ve tek adayla Genel Kurulu yapılan Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulunda Faruk Baştepe tekrardan başkan seçilerek güven tazeledi. TÜED Genel Kurulu Başkanı Kazım Ergün'ün de katıldığı Olağan Genel Kurul sonrası ikinci kez başkan seçilen Faruk Baştepe ve Yönetim Kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Nazilli'de faaliyet gösteren diğer Oda Başkanları da yer alırken TÜED Genel Kurulu Başkanı Kazım Ergün Genel Kurul'un hemen sonrasında işçiye ve İşçi Emeklileri Derneğine her zaman sahip çıkan gözeten sorunlarına ortak olan ve çözüm üreten bir Belediye Başkanına teşekkür ziyaretinde bulunmanın nezaketen gerekliliğini vurguladı.

Emeklilerin hiçbir zaman dilenci olmadığını belirten TÜED Genel Kurulu Başkanı Kazım Ergün, "İşçi Emekliler hiçbir zaman dilenci olmamıştır. Alın teri ile mücadele ederek emekli olmuşlardır. Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık da bu güne kadar her an her zaman alın teri ile mücadele veren işçinin yanında olmuş Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi'ne de her ihtiyacı olduğunda destek olmuştur. Genel kurulumuzu yaptık, başkanımızı ve yönetim kurulumuzu belirledik. 2. Kez güven tazeleyen Başkanımız Faruk Baştepe ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile hemen sıcağı sıcağına başkanımızı ziyarete geldik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu gün resmi tatil olmasına rağmen bizleri makamında kabul etti. Her zaman da ilgi ve desteğini üzerimizden eksik etmedi. Bu güne kadar başarıyla sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevinde bundan sonrada yaptığı ve yapacağı pek çok güzel hizmetler ile başarılarına devam edeceğine inanıyor kendisine teşekkür, m,nnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

14. Olağan Genel Kurul ile yeniden seçilen Faruk Baştepe ve Yönetim Kurulu üyeleri ile TÜED Genel Kurulu Başkanı Kazım Ergün'ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, her zaman emeklilerin yanında olduklarını, Nazilli'de emekliler derneğinin başarılı hizmetlere imza attığını söyledi. Alıcık, "Nazilli'de emekliler derneğimizle gerçekten uyumlu, ılımlı, güzel çalışmalar sergileyerek bugünlere kadar geldik. Nazilli'nin menfaati için hep birlikte çalıştık çalışmaya devam edeceğiz. Emeklilerin gerçeği toplumun gerçeğidir, Nazilli'nin gerçeğidir. Emeklinin sorunu Nazilli'nin sorunudur. Biz belediye olarak her zaman Sivil Tolum Kuruluşlarımızla, oda ve derneklerimizle, Emekliler Cemiyetimizle bir olup, birlikte düşünüp, birlikte hizmet yapmayı düstur edindik. Cenab-ı Allah bizlere her zaman güzel şeyleri yapmayı nasip etsin diyorum ve yeniden seçilen Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Faruk Baştepe ve Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum " şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Kazım Ergün Nazilli Tüed Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title