Haberler

Tüed Genel Başkanı Ergün Açıklaması

“Siz eğer ülkeyi yönetenlere meselenizi düzgün anlatırsanız, haklı olduğunuzu ispat ederseniz, ülkeyi yönetenler sizin sesinize kulak verir ve size hakkınızı öderler”

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Siz eğer ülkeyi yönetenlere meselenizi düzgün anlatırsanız, haklı olduğunuzu ispat ederseniz, ülkeyi yönetenler sizin sesinize kulak verir ve size hakkınızı öderler" dedi.

Ergün, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaretinde yaptığı açıklamada, Ankara'da yeni bir misafirhane hazırladıklarını söyledi.

Küçük paralarla büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Ergün, "250 aileyi barındıracak bir termal tesisi de hayata geçireceğiz. Çok küçük parayla devasa eserler yaptığımız gibi Türkiye çapında 400 aileye yardım eden, vergi ödeyen, prim ödeyen, istihdam sağlayan bir kuruluşuz" diye konuştu.

Emekliyi üzmeden, sokağa dökmeden, devlet katında da temsil ederek onun hakkını arayan bir kuruluş olduklarını anlatan Ergün, şunları ifade etti:

"Siz eğer ülkeyi yönetenlere meselenizi düzgün anlatırsanız, haklı olduğunuzu ispat ederseniz, ülkeyi yönetenler sizin sesinize kulak verir ve size hakkınızı öderler. Biz yönetimimizle böyle başarılı bir yönetim sergiledik, güzel eserlere imza attık. Emeklilik kutsal bir haktır, yüce bir mertebedir."

Ergün, ayrıca Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi de ziyaret etti. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Kazım Ergün Safranbolu Türkiye Tüed Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title