Haberler

Tüdemsaş İşçileri Carlos'a Teşekkür Etti

Güncelleme:

Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi Anonim Şirketi, Soma'da hayatını kaybedenler için pankart açan Roberto Carlos'a teşekkür etti.

Manisa'nın Soma ilçesinde kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında çok sayıda madencinin yaşamını yitirmesi ve birçok madencinin de yer altında mahsur kaldığı kazayla ilgili dünkü antrenmanda, 'Bir avuç kömür için bir ömür verenlere başımız sağ olsun' yazılı pankart açan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'a, Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMSAŞ) işçileri teşekkür etti.

Antrenmanı takip eden farika işçileri Carlos'a Soma'da hayatını kaybeden işçilere göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı baret hediye ederek Carlos'u fabrikaya davet ettiler. Carlos ise evinde bir müzesi olduğunu ve bareti de müzesine koyacağını söyledi.

Carlos, "Sadece sizin ve meslektaşlarınız için değil, hepiniz için zor olan bir dönemde bütün dünya özellikle Brezilya şuan takip ediyor ve dua ediyor. Onlarda rahmet diliyor kaybettiğimiz arkadaşlarımıza. Bu yüzden çok teşekkür ediyoruz ziyaretiniz için. Kalbimiz hem sizinle hem de onlarla beraber" dedi.

TÜDEMSAŞ işçileri adına konuşan Çetin Yurtsever ise "Bizler de TÜDEMSAŞ çalışanları ve Demiryol İş Sendikası üyeleri adına Sivasspor yönetimine, teknik heyetine ve sporcularına özellikle Roberto Carlos'a Soma'da şehit olan işçi arkadaşlarımızın kazasına göstermiş oldukları duyarlılıkları ve dualarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. İşçilerin koruyucu olan bareti kendisine hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Fabrika işçileri Karabükspor karşısında Sivasspor'a başarılar dileyerek Carlos ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Roberto Carlos Türkiye Soma Spor Haberler

title