Haberler

Tuba Ünsal ve Tuğçe Kazaz Twitter'da Birbirine Girdi

Güncelleme:

Tuba Ünsal, siyasi paylaşımlarıyla sık sık tepki alan Tuğçe Kazaz için "Kendisine üzülüyorum" deyince Kazaz, "Sen o sempatizan kocanı da al şehit çocuklarına üzül." dedi.

Son dönemde siyasi gündeme dair açıklamalarıyla dikkat çeken Tuğçe Kazaz ile oyuncu Tuba Ünsal arasında yeni bir polemik doğdu. İkili, Twitter üzerinden atışmaya başladı.

"TUĞÇE'YE ÜZÜLMEYE BAŞLADIM"

Siyasi gündeme dair açıklamalarıyla bazı kesimlerin tepkisini çeken Tuğçe Kazaz'a bir eleştiri de Tuba Ünsal'dan geldi. Ünlü oyuncu, önceki gün Twitter'a şöyle yazdı: "Tuğçe Kazaz'a artık üzülmeye başladım. İnsan gençken hata yapar ama şu an saplandığı bataklıktan çıkması zor. Kendine ait varlığın yoksa, seni var edene sıkı sıkı sarılırsın. Nefes alır gibi onunla yaşarsın, kızımıza olan bu. İnsan değişkendir, bugün inandığına yarın inanmayabilirsin ama her durduğun mertebenin fanatizmini yaşamak başka bir ruh hali."

"EV PARTİLERİNDE KAYBOLMUŞ KIZ BANA ÜZÜLMÜŞ!"

Bu tweet'e, özellikle de "bataklık" vurgusuna sinirlenen Kazaz'ın yanıtı gecikmedi. Eski manken, Ünsal'a aynı kanaldan, eşi Mirgün Cabas'ı da hedef alarak karşılık verdi: "Ev partilerinin bataklığında kaybolmuş kız bana üzülmüş! Sen o sempatizan kocanı da yanına al, yetim kalmış şehitlerimizin çocuklarına üzül."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğçe Kazaz Tuba Ünsal Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title