Haberler

Tuba Ünsal'ın Eşi Çapkınlık Turuna Çıktı

Güncelleme:

Tuğba Ünsal'ın gazeteci eşi Mirgün Cabas önceki gece gittiği mekan çıkışı sarışın bir güzelle yakalandı.

Gazeteci Mirgün Cabas önceki gece sarışın bir güzelle samimi şekilde objektiflere yakalandı. Eşi Tuba Ünsal ise "Selfie yaparken çekilmişler' diyerek eşini savundu. Ancak selfie pozunu instagram'dan paylaşan olmadı.

SAMİMİYETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Oyuncu Tuba Ünsal ile evli olan gazeteci Mirgün Cabas, önceki gece kafaları karıştırdı. Cabas, Harbiye'deki Klein adlı mekana sarışın bir güzelle geldi. İkili, mekandan sabaha karşı çıkarken samimiyetleri dikkat çekti. Taksi beklerken sarışın bayanın başını omzuna koyduğu gazeteci, flaşların patlaması ile şoke oldu. Panik yapan ünlü gazeteci, yanındaki bayanı taksiye bindirerek gönderdi.

ELLERİNDE TELEFON YOKTU

Sarışın güzel başını Cabas'ın omzuna yaslayıp taksi beklerken objektiflere yakalandı. Selfie yaptığı söylenen ikilinin o sırada elinde telefon olmaması dikkat çekiciydi.

SİLDİRMEK İSTEDİ

Cabas da başka bir taksiye binerek oradan uzaklaştı. Gizemli sarışın, dakikalar sonra mekana dönerek gazetecilerin fotoğrafları silmesini istedi. Olumsuz yanıt alan sarışın güzel, daha sonra mekandan ayrıldı. Bu olayı öğrenen Tuba Ünsal ise eşine güvenin tam olduğunu söyleyerek, "Eşim selfie yaparken gazetecilere yakalanmış. Benim haberim vardı" dedi. Ancak ikilinin ellerinde telefon olmaması ve çekilen selfie'nin hiçbir profilde paylaşılmaması kafaları karıştırdı.

Selfie yaptığı söylenen Mirgün Cabas, sarışın güzelle pozunu profilinde paylaşmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mirgün Cabas Tuba Ünsal Harbiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Cicek:

Heraksam karsimizda elit bilgili doğru dürüst gazeteci pozu kes gece olunca kurt adama dön ne diyim hoş normal aldiği kadinda onun gibi

10
2
yanıtYanıtla
AFYONLU:

YAKIŞIR MİRGÜNE ,BAYAN ZATEN YAŞLANDI,İŞİ BİTTİ

4
4
yanıtYanıtla
Adanali Emrah:

Rafet El Romanla evliyken kocasini aldatmisti simdi ettigini buluyor Ilahi Adalet

3
4
yanıtYanıtla
As:

Evde her işe koşacak bakıcı arıyorlar, görüşmelerde son aşamaya gelmişler

2
3
yanıtYanıtla
vedo:

Bende. Boyle. Yaptim. Esim. 3 cocuktan. Sonra. Kendini cocuklara. Verdi. Ilgi anlaminda. Bende. Gecelere. Takildim. Sarisinlar falan. Sonuc. Hazim. Yakalandim. Sonu. Hayirlisi. Arkadas. Icin. Dikkat. Li ol. Bence. Ben. Ayrildim. Esimden

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title