Haberler

Siyasi Kimliği Göze Battı, Tuba Ünsal'ı Zenginler Kulübüne Almadılar!

Güncelleme:

Ünlüler, 'Dünya Zenginler Kulübü' olan Soho House'un İstanbul şubesi için sıraya girdi. Ünsal, "Siyasi kimliğinizden dolayı sizi alamıyoruz" cevabı alınca isyan etti.

Ünlüler "Dünya Zenginler Kulübü" olan Soho House'un İstanbul'daki şubesi için sıraya girdi. Oyuncu Tuba Ünsal da üye olmak istedi. Ancak red cevabı alınca isyan etti.

"SİYASİ KİMLİĞİNİZDEN DOLAYI SİZİ ALAMIYORUZ"

Ünsal, önceki gün Twitter sayfasına şunları yazdı, "İnsanlara komite için teklif götürüp, bütün kontaklarını alıp sonra 'Siyasi kimliğinizden dolayı sizi alamıyoruz' diyen Soho House, bravo size... Milyarlarca lira öde üyeliğe. İçeride bak bakalım kimler var?" Bu arada yıllık üyeliğinin 1400 sterlin (yaklaşık 5 bin TL) olduğu Soho House'lara Malkoç Süalp ve eşi Bade İşçil Süalp, Hacı Sabancı, Selin İmer gibi isimlerin üye olduğu biliniyor.

NASIL ÜYE OLUNUR?

Kulübe her zengin olan üye olamıyor. Medya, reklamcılık, sinema gibi kreatif sektörlerde çalışıp başarılara ulaşmak şart. En az iki üye tarafından referans olarak gösterilmeniz gerekiyor. Komite, üyelerin özel yaşamını takip ediyor. Basında olumsuz haberlerle yer alan, adı sık sık skandallara karışan kişilerin üyelikleri iptal ediliyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Soho House Tuba Ünsal İstanbul Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

iss:

bildiğin masonluk bu. . . .

41
5
yanıtYanıtla
ahmet:

Bunlar kökü dışarda , kime ve neye hizmet ettikleri bilinmeyen , bu ülkenin sülüklerinin üye oldukları örgütler. . . . .

34
2
yanıtYanıtla
Aksakal:

Bu ulkede adam soguslemenin yollari hic tukenmiyor. . . Rahmetli arkadasim tatar havada ne kadar sinek varsa, yerde iki kati fazla soguslenecek inek var derdi. .

27
1
yanıtYanıtla
A DEMBA BA:

Deli para, insana her türlü absürtlüğü ve deliliği yaptırır.

12
0
yanıtYanıtla
mehmet:

akılsızlar klübü, parayla ne yapacaklarını şaşırmış zavallılar ancak üye olur, hadi gidin sohonuzu başka memlekette kurun, bize bu kadar akılsız yetiyor zaten. Tuba Ünsal, sende kendini ne sanıyorsun ve orada ne işin var, sanada yazıklar olsun.

9
0
yanıtYanıtla
kapkara:

her işimiz bitti bumu kaldı her şeyi de haber yapma huyumuzdan ne zaman vaz geçiriz bilmem ki. . .

9
0
yanıtYanıtla
İslam İslamoğluMobil-IOS:

Önce hangi dine mensup olduğunu, sorgulamak lazim

3
1
yanıtYanıtla
kamil:

ne yapiyorlar icerde acaba. hanim paltomu getir ben bi hava almaya cikiyom

3
0
yanıtYanıtla
sewinç:

ülkemizde televizyon kanal sahipleri cogu türk degilki

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title