Haberler

Tuba Ünsal Doğum Gününü Kutladı

Güncelleme:

Tuba Ünsal, dün akşam eşi Mirgün Cabas'ın düzenlemiş olduğu partiyle yeni yaşını kutladı.

33 yaşına basan güzel oyuncu Tuba Ünsal, doğumgünü partisine ait kareleri Instagram hesabından paylaştı.

"KOCAMAN BİR KADIN OLDUM"

Ünsal, eşi haber spikeri Mirgün Cabas ile paylaştığı bir fotoğrafın altına şu notu düştü:"Ben bugün tam 33 yaşında kocaman bir kadın oldum. Benim tatlı sevgilim bana parti yapmış. Herkes gelmiş. Allah'ım sevilen bir insan olmak dünyanın en güzel hediyesi."

MERYEM UZERLİ DE VARDI

Partiye katılan isimler arasında Ünsal'ın yakın arkadaşı İlker Kaleli, Hande Ataizi, Göksel ve Meryem Uzerli de vardı. İlker Kaleli de yakın arkadaşının bir fotoğrafını paylaşarak altına "İyi ki doğmuş, canımız olmuş. Samimiyetin en duru güzel olanı" notunu düştü.







Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Meryem Uzerli Mirgün Cabas Tuba Ünsal Instagram Medya Komik - İlginç Magazin Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

taylan ksk:

ANCA KISA ŞİŞKO KARA KIZLARIN OLDUĞU BU ÜLKEDE HAVAN GEÇER TUĞBA. YURT DIŞINDA SURATINA BAKMIYORLAR

2
1
yanıtYanıtla
kayserili nazım:

tuğba kardeş kapa o ağzını kapa küçük dilin ortada

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title