Haberler

Tuba Büyüküstün Saçlarını Kazıttı

Güncelleme:

Kara Para Aşk dizisinin final yapmasından sonra tatile çıkan oyuncu, güzelliğiyle dillere desten saçlarının bir bölümünü kazıtarak hayranlarını şaşırttı.

Tuba Büyüküstün, başrolünü oynadığı 'Kara Para Aşk' dizisinin final bölümünün çekimlerinin ardından imajını yeniledi. Güzelliğiyle dillere desten saçlarının bir bölümünü kazıtarak hayranlarını şaşırttı.

SAÇLARINI KAZITTI

Kısa süre Bodrum'da tatil yaptıktan sonra yurt dışına giden oyuncu, saçının bir kısmını kazıttı. Büyüküstün, yeni imajını Instagram'dan paylaştı.

İşte Tuba'nın o paylaşımı...


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Kara Para Aşk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (63)

YOK ARTIK:

ÇİRKİN OLAN KADINLAR GÜZELLEŞMEYE UĞRAŞIYOR GÜZEL OLANLAR DA ÇİRKİNLEŞMEYE UĞRAŞIYOR BEKAR OLANLAR ZENGİN BİR ENAYİ KOCA BULUP EVLENMEYE UĞRAŞIYOR EVLİ OLANLAR DA KOCASINI ALDATMAYA UĞRAŞIYOR KISACASI HİÇBİR KADIN HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR ŞEKİLDE MUTLU OLAMADAN ÖLÜP GİDİYOR

66
16
yanıtYanıtla
karakterini değilbedeniniistiyorum:

aynen öyle sonuna kadar sana katılıyorum, ne güzel ifade etmişsin. bu kadınlar doyumsuz ve asla memnun edilemez aç gözlü varlıklar.

yanıt2
yanıt14
YOK ARTIK:

İSTİSNALAR HER ZAMAN VARDIR AMA MALESEF İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ BİR KASADA BİR ELMA YADA DOMATES ÇÜRÜKSE O BÜTÜN KASADAKİ DOMATESLERİ YADA ELMALARI ÇÜRÜTÜR KOKUTUR HER ÇOCUK DOĞURAN KADIN ANNE OLAMAZ ANALIK KUTSAL BİR GÖREVDİR BURADA GERÇEK MANADA ANALAR BUNDAN İSTİSNADIR YARASI OLAN GOCUNUR OLMAYAN GOCUNMAZ ASIL TALİHSİZLİK YORUMUMU ANLAMAMAKTIR GERÇEK MANADA ANA SAHİPLERİ BU YORUMU BEĞENMİŞ BU DA GÜZEL BİR DURUM ÇOĞUNLUK ADINA

yanıt2
yanıt31
YOK ARTIK:

EĞER GERÇEK MANADA DÜRÜST BİR EŞ OLAN KADIN ÇİRKİNLEŞTİ DİYE KOCASI TARAFINDAN ALDATILIYOR VE HOR GÖRÜLÜYORSA BURADA KADIN YİNE SUÇLUDUR ÇÜNKÜ TAM OLARAK TANIMADIĞI PARASI İÇİN ÇİRKİN ERKEĞİ KABULLENDİĞİ İÇİN KARAKTERE KİŞİLİĞE ÖNEM VERMEDİĞİ İÇİN YİNE SUÇLUDUR BU ZAMANDA KADINLAR PARALI ERKEK OLSUN ÇAMURDAN OLSUN MANTIĞIYLA HAREKET EDİYOR KAHROLSUN BU MANTIKLA HAREKET EDEN KADINLAR

yanıt30
yanıt54
karsli:

Simdi baska yerlerinide kazitsa onuda haber yapacaksiniz

27
3
yanıtYanıtla
MİMAR:

TUBA KAŞLARINI ALDIRMASA KEZBANLARA BENZİYO ÇOK KILLI

19
6
yanıtYanıtla
Adinizi yazin:

Eheueheu

yanıt2
yanıt0
sinem:

Tuba büyüküstün ün tek bir dizisini murat yildirim var diye izledim . asi dizisi. öbür dizilerinden 1 bölüm izledim biraktim . cok begendigim bir sanatci degil.

16
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kadının saç kazıması haram

7
14
yanıtYanıtla
ADLİ TIP RAPORU:

1 YIL EV HAPSİ VE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞIYLA CEZALANDIRILMASI AYRICA HERHANGİ BİR ŞEKİLDE FOTOĞRAF ÇEKTİRMESİ VE YAYINLANMASINA İZİN VERMESİ DURUMUNDA CEZANIN 1 YIL DAHA UZATILMASI UYGUNDUR

17
4
yanıtYanıtla
Adinizi yazin:

Eheueheu

2
0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title