Haberler

Tuba Büyüküstün'e Yeni Dizi İçin Rekor Ücret Teklif Edildi

Güncelleme:

Vatikan'dan alacağı "en iyi kadın oyuncu ödülü" ile konuşulan Tuba Büyüküstün'e, yeni dizi için bölüm başına 120 bin TL teklif geldiği öne sürüldü.

En son "Kara Para Aşk" dizisinde Engin Akyürek ile rol alan Tuba Büyüküstün'e ocak ayında başlayacak dizi için bölüm başına 120 bin lira teklif edildiği iddia edildi.

Rol aldığı dizilerle adını sadece Türkiye'de değil dünyanın bir çok ülkesinde duyuran ve dizileri bir çok ülkede reyting rekorları kıran Tuba Büyüküstün dizilere bir süre ara vereceğini ve vaktini çocuklarına ayıracağını açıklamıştı.

120 BİN LİRA TEKLİF EDİLDİ

Bu açıklamaya rağmen Tuba Büyüküstün teklif üstüne teklif almaya devam ediyor. Son olarak bir yapım firmasının güzel oyuncuya ocak ayında başlayacak dizisi için 120 bin TL teklif ettiği iddia edildi.

DAKİKA BAŞINA 1000 TL

Eğer bu teklif doğruysa ve Tuba Büyüküstün teklifi kabul edecek olursa ekranda göründüğü her dakika için 1000 lira kazanacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Engin Akyürek Kara Para Aşk Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

kyra:

tamam yaptıkları iş kolay olmayabilir, çok güzelde olabilir ama bu kadar parayı hakettiğini düşünmüyorum. çok zor şartlarda çalışan, iş güvenliği olmayan insanlar 3 kuruşa talimken bu hak değil ya

27
0
yanıtYanıtla
ANKARA:

Bazılarının 1 dakikada bazılarının ise 1 ayda aynı parayı kazanacağı ülkeye Türkiye denir

19
2
yanıtYanıtla
w:

vatikandan bu ödülü alan neye hizmet ediyor bunu düsünmek gerekir.

12
1
yanıtYanıtla
eda:

Insanlar 1300 liralık asgari ücret için 1 ay canlarını ortaya koyup çalışsın boya küplerininde dakkasi bin lira olsun çok güzel ahiret var ahiret

9
0
yanıtYanıtla
vay be:

ulan benim bir ay boyu eşşekler gibi 12/12 saat çalıştığım fabrika köşelerinde gerek tir tit titreyerek gerek pislik duman altında kalarak kazandığımı bu geliyor iki saçını sallıyor iki gülücük atıyor orasını burasını açıyor ve benim kazandığımı bir dakikada kazanıyor. . . ADALETİNİ. . . . DÜNYA

8
0
yanıtYanıtla
aslı:

Helal değil insanlar eşek gibi çalışıyor günlüğü 50 lira en fazla bu nasıl bi uçurum ömür boyu çalışıp 120binlira zor gören insanlar var

6
2
yanıtYanıtla
YILDIZ DiRiLiSDE OLUR:

Bu bayan ertugrul dirilisde oynasin turkiyenin en cok izlenen dizisi budur

4
3
yanıtYanıtla
Tayip Erdogan Mobil-IOS:

Ey gözünü sevdigimin Abdal türk milleti dakikasi 1000 tl he .acaba kendisi Halka ne kazandiracak

6
1
yanıtYanıtla
KUBi:

Sizin öyle imkaniniz olsa hayir bu para cok fazla kabil edememmi diyececeksiniz iste kedi ciger hikayesi

5
2
yanıtYanıtla
EsinaMobil-ANDROID:

ohhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa...diyorum baska birsey demiyorum.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title