Haberler

Ttso'dan Vakfıkebir ve Beşikdüzü İlçelerine Ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Organize Sanayi Bölgeleri’nin kurucu ortakları olan İlçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Organize Sanayi Bölgeleri'nin kurucu ortakları olan İlçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

TTSO'dan heyet, ilk ziyaretini Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerine yaptı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde, TTSO'nun yürüttüğü önemli projeleri bulunduğunu belirterek, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ile Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgeleri ilçelere yayılan bir ekonominin planlanması olduğunu ifade etti.

Başkan Hacısalihoğlu, 30 Mart seçimlerinin ardından Trabzon'un Büyükşehir olduğunu hatırlatarak bundan sonra çalışmaların bir bütün içerisinde yürütüleceğini söyledi.

Bu kapsamda Büyükşehir ve Büyükşehir ilçe belediye Başkanları ile Trabzon'un yeni dönemde daha da kalkınacağını dile getiren. Hacısalihoğlu, " Hepimizin hizmette ortak noktası Trabzon'dur. Organize Sanayi Bölgelerinin bulunduğu ilçelerimiz arasında yer alan Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri müteşebbis heyetlerde TTSO'nun kurucu ortakları bulunuyor. Yapılan görüşmelerde OSB'lerin geleceğine yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu" dedi.

M. Suat Hacısalihoğlu Başkanlığındaki TTSO heyeti Vakfıkebir Belediye Başkanlığına Seçilen Muhammet Balta ve Beşikdüzü Belediye Başkanlığına seçilen Orhan Bıçakçıoğlu makamlarında ziyaret edilerek yeni görevlerinin olması temennisinde bulundu.

TTSO heyetinde, Başkan Hacısalihoğlu'nun yanı sıra Meclis Başkan Yardımcıları H. İbrahim Nalbant, Adnan Sağlam, Katip Üye Cesur Gerigelmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Avcı, Şaban Bülbül ve Nevzat Özer ile Genel Sekreter Hakan Gürhan hazır bulundu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suat Hacısalihoğlu Vakfıkebir Beşikdüzü Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title