Haberler

Ttso'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), 2016 ve 2017 eğitim ve öğretim yılı için ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

TTSO, her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal yardımlar çerçevesinde eğitim ve öğretimi desteklemeye devam ediyor. TTSO, 2016 ve 2017 eğitim ve öğretim yılı için ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Eğitim yardımı ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, "Görev sınırlarımız içerisindeki Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçelerimizdeki okullarımızda, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından toplam 30 bin TL değerinde, 300 adet kışlık bot, 300 adet kışlık mont ihtiyaç sahibi öğrencilere okullarımız aracılığı ile teslim edildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin finans desteği ile her yıl geleneksel hale getirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu yıl öğrencilerimiz için ayakkabı ve mont satın alınması yönünde bir karar alarak, yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mümkün olduğunca çok daha fazla sayıya ulaşarak daha çok öğrencimizi desteklemek istedik. Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimizin 2016 ve 2017 eğitim ve öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Cengiz Günay Tekirdağ Muratlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title