Haberler

Ttnet'ten ABD'de Dragster Kullanma İmkanı

TTNET'in Hız Kulübü üyelerin arasından çekilişle belirlenecek 2 TTNET müşterisi, ABD’de yeryüzünün en hızlısı kabul edilen kısa mesafeli sürat yarışı arabası Dragster’i deneyebilecek.

TTNET'in Hız Kulübü üyelerin arasından çekilişle belirlenecek 2 TTNET müşterisi, ABD'de yeryüzünün en hızlısı kabul edilen kısa mesafeli sürat yarışı arabası Dragster'i deneyebilecek.

TTNET açıklamasına göre, şirketin bireysel fiber ve hiper internet müşterilerini bir araya getirdiği "TTNET Hız Kulübü", sürprizlerle dolu faaliyetlerine hızla başlıyor. TTNET, Hiper Hız Kulübü üyeleri arasında yapacağı çekilişle belirleyeceği 2 TTNET müşterisine "Dragster" heyecanı yaşatacak.

Verilen bilgiye göre, talihliler ve yanlarında getirecekleri birer misafir, ABD'nin Las Vegas kentinde 5 gün geçirecek. 18 Şubat - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında Las Vegas'da Drag yarışlarının isimlerinden Doug Foley tarafından kurulan deneyim merkezini ziyaret edecek.

Tanıtım gösterisinin ardından özel güvenlik önlemleri altında, 1000 beygir gücünde ve saatte 320 kilometre hıza kadar çıkabilen kısa mesafeli sürat yarışı arabası Dragster araçlarını deneme fırsatını bulacak.

Bu heyecanı yaşamak isteyen TTNET Hiper Hız Kulübü üyelerinin, 19 Aralık 2014 tarihine kadar www.ttnet.com.tr/hiperhizkulubu adresindeki katılım formunu doldurarak başvuruda bulunmaları yeterli olacak. Her üye çekilişe sadece bir kez başvurma hakkına sahip olacak.

TTNET Hiper Hız Kulübü, üyelerine, gelecek dönemde yarışmalar ve sürpriz çekiliş gibi avantajlar sunmaya edecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Las Vegas Ttnet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title