Haberler

Ttnet, Sanal Pos Çözümü "Poskur"U Kullanıma Sundu

TTNET, sanal POS çözümü TTNET Poskur'u e ticaret şirketlerinin kullanımına sundu.

TTNET, sanal POS çözümü TTNET Poskur'u e-ticaret şirketlerinin kullanımına sundu.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre firma, e-ticaret şirketlerinin, bankaların sanal POS sistemlerine hızlı, kolay ve güvenli erişmelerine olanak sağlayan TTNET Poskur'u hayata geçirdi. TTNET Poskur, anlaşmalı bankaların sanal POS sistemlerine tek bir platform üzerinden kolayca entegrasyon sağlıyor. İnternet üzerinden ürün ya da hizmet satışı yapan firmalar, TTNET Poskur sayesinde sanal POS sisteminin kolaylıklarından yararlanıyor, hız ve verimlilik avantajı da elde ediyor.

Kullanıma hazır bir web sitesine sahip ve elektronik ticaret yapabilmek için gereken şartları yerine getiren tüm şirketler, TTNET Poskur'a üye olabiliyor. TTNET Poskur ile e-ticaret işletmeleri, anlaşmalı bankaların sanal POS'larına tek kontrat ve tek entegrasyonla sahip oluyor. TTNET Poskur ile işletmeler, internet üzerinden yapılan alışverişlerde müşterilerine taksit ve "Tek Tıkla Ödeme" (kredi kartı saklama) avantajlarını sunuyor. İşletmeler, TTNET Poskur'dan herhangi bir üyelik ücreti veya kurulum masrafı olmadan yararlanabiliyor.

TTNET Poskur, sunduğu gelişmiş fraud (sahtecilik) önleme ve izleme hizmetiyle güvenlik konusunda da çözüm sağlıyor. Dünya genelinde kabul gören veri güvenliği standardı PCI-DSS sertifikasına sahip "iyzico"nun altyapısıyla geliştirilen TTNET Poskur, e-ticaret siteleri ve müşterilerin verilerine tam koruma imkanı veriyor.

E-ticaret şirketleri, TTNET'in iyzico iş birliğiyle hayata geçirdiği Sanal POS uygulaması, TTNET Poskur'a "www.poskur.com" internet adresinden başvuru yapabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ttnet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title