Haberler

Ttnet'liler Bayram Tatiline "Ttnet Platin Lounge"Da Başladı

TTNET’in, Platin müşterilerine hizmet veren ve Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yer alan "TTNET Platin Lounge" hizmeti, bayram tatili süresince tüm TTNET’lilerin kullanımına ücretsiz olarak sunuldu.

TTNET'in, Platin müşterilerine hizmet veren ve Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yer alan "TTNET Platin Lounge" hizmeti, bayram tatili süresince tüm TTNET'lilerin kullanımına ücretsiz olarak sunuldu.

TTNET açıklamasına göre, TTNET müşterilerinin bayram tatilinde yoğun ilgi gösterdiği Platin Lounge'ın kullanımı bu sürede yaklaşık 3 kat arttı.

TTNET Platin Lounge'a yoğun ilgi gösteren TTNET'liler, beraberlerindeki 1 misafirleri birlikte havaalanındaki zamanlarını konforlu bir biçimde geçirme imkanı buldu.

"TTNET Platin Lounge" hizmeti kapsamında,  ücretsiz ikramlar eşliğinde Tivibu ve TTNET Müzik gibi dijital servisleri deneyimleyen TTNET'liler, 100 Mbps hızında TTNET WiFi servisinden de ücretsiz yararlandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ttnet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title