Haberler

TTNET, İPad Kampanyası Başlattı

Güncelleme:

TTNET, yeni yıl öncesinde iPad sahibi olmak isteyenler için "İndirimli Yeni Yıl Kampanyası" başlattı.

TTNET, yeni yıl öncesinde iPad sahibi olmak isteyenler için "İndirimli Yeni Yıl Kampanyası" başlattı.

TTNET açıklamasına göre, kampanya kapsamında TTNET müşterileri 3 farklı iPad modeline 24 ay taksit imkanı ile sahip olabiliyor.

iPad Mini Only WiFi, iPad Air Only WiFi ve iPad Mini 4G + WiFi modelleri, TTNET müşterilerine tarifelerinden bağımsız 24 ay taksit imkanı ile sunuluyor. Kampanyadan yararlanan kullanıcılar, iPad Mini Only WiFi tablete ayda 29 liraya, iPad Mini 4G + WiFi tablete ayda 42 liraya, iPad Air Only WiFi tablete ise ayda 47 liraya sahip olabilecek.

Kampanyaya katılan TTNET'liler, 5 bini aşkın noktadaki TTNET WiFi hizmeti ile Tivibu cep ve web'i kapsayan Tivibu Go Maxi paketinden 24 ay boyunca ücretsiz yararlanacak. Kampanyadan faydalanan kullanıcılar, taksit ödemelerini TTNET faturalarına yansıtabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, TTNET satış noktalarından, "www.ttnet.com.tr" internet adresinden ve "444 0 375" numaralı TTNET müşteri hizmetlerinden başvuru yapabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title