Haberler

Ttnet'in "Liderlik ve Girişimcilik Programı" İkinci Mezunlarını Verdi

TTNET Genel Müdürü Kaya: "Geleceğin dünyası yeni dijital iş fikirleriyle inşa edilecek"

TTNET'in Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ve Dr. Aylin Löle'nin katkılarıyla, girişimcilik ekosistemine donanımlı insan kaynağı yetiştirmek amacıyla başlattığı "Liderlik ve Girişimcilik Programı" ikinci dönem mezunlarını verdi.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin Üst Düzey Yöneticilerinin (CEO) kendi deneyimlerini, başarı sırlarını yönetici adayları ve girişimcilerle paylaştığı programın katılımcıları, sertifikalarını TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya'nın elinden aldı.

Kaya, dün Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleşen eğitimde kariyer yolculuğunu ve deneyimlerini anlatırken, başarılı bir iş modeli oluşturmanın ipuçlarını da katılımcılarla paylaştı.

Geleceğin liderlerine seslenen Kaya, şunları kaydetti:

"Girişimcilik ekosisteminin büyümesinin, ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasında önemli bir rol oynayacağı her platformda dile getiriliyor. Yeni girişimlere ve özellikle dijital inovasyona dayalı çözümlere ihtiyacımız var. Biz TTNET olarak, Türkiye'de dünyaya örnek olacak birçok dijital iş fikrinin olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle dijital girişimcilere kapımızı açtık. Girişimcilerin tutkularına ortak olarak, yeni fikirlerin hayata geçmesine destek veriyoruz. Geleceğin dijital dünyası, girişimcilerin yeni dijital iş fikirleriyle inşa edilecek. Zamanın ruhunu iyi anlayarak doğru adımları atan girişimciler, iş dünyasında geleceğin liderleri olacak."

Liderlik ve Girişimcilik Programı ilk mezunlarını geçen yıl nisanda vermişti. 31 Mayıs-5 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen ikinci dönemde de her hafta yeni bir Üst Yönetici deneyimlerini gençlerle paylaştı. Program kapsamında ayrıca Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Behice Ertenü'nün katılımıyla bir de "Liderlik Atölyesi" gerçekleşti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Orkun Kaya Türkiye Ttnet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title