Haberler

TTNET'in "İnternetle Hayat Kolay" Projesi Ödül Aldı

Güncelleme:

"İnternetle Hayat Kolay" projesi, Uluslararası Görsel İletişim Derneği'nin ödül programı IVCA Clarion tarafından ödüle layık görüldü.

TTNET'in Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın himayesinde yürüttüğü "İnternetle Hayat Kolay" projesi, Uluslararası Görsel İletişim Derneği'nin (IVCA) ödül programı IVCA Clarion tarafından ödüle layık görüldü.

TTNET açıklamasına göre, internet okuryazarlığını artırma hedefiyle başlatılan ve geçen yıldan itibaren 3 binin üzerinde kişiyi internetle tanıştıran "İnternetle Hayat Kolay" projesi, uluslararası düzeyde ses getirmeye devam ediyor.

Bu yıl PR Daily ve Stevie kapsamında ödül alan proje, IVCA Clarion tarafından da ödüllendirildi.

IVCA Clarion Ödülleri her yıl sürdürülebilirlik, kurumsal sosyal sorumluluk, toplumsal kalkınma, sağlık ve eğitim alanındaki en iyi iletişim çalışmalarını ödüllendiriyor.

Şirketlerin yanında, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının da başvuruda bulunduğu program, her yıl düzenlenen ödül töreni ile dünyanın önde gelen kuruluşlarını bir araya getiriyor.

TTNET, geçen yıl başlattığı "İnternetle Hayat Kolay" projesine bu yıl farklı bir heyecan katarak ünlüleri de dahil etti. Mayıs ayında yapılan eğitimlerden birine Yalan Dünya dizisinin yıldızı Gupse Özay katılırken, bir başka eğitime beğenilen müzik gruplarından Model de dahil oldu. Proje kapsamında ünlü isimlerin yanı sıra, TTNET çalışanları da gönüllü eğitmen olarak projeye destek veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title