Haberler

Ttnet'e "En İyi Büyük Veri Çözümü Ödülü"

İnternet servis sağlayıcısı TTNET, geliştirdiği büyük veri çözümü ile TDWI Best Practices Award Ödülleri'nde "En İyi Büyük Veri Çözümü Ödülü"ne değer görüldü.

İnternet servis sağlayıcısı TTNET, geliştirdiği büyük veri çözümü ile TDWI Best Practices Award Ödülleri'nde "En İyi Büyük Veri Çözümü Ödülü"ne değer görüldü.

Şirket açıklamasına göre TTNET, geliştirdiği büyük veri çözümü, iş zekası ve veri yönetimi alanında bilgi ve iletişim teknolojileri endüstrisinin en prestijli teknoloji ödülleri arasında olan TDWI Best Practices Award Ödülleri'nde "En İyi Büyük Veri Çözümü Ödülü"nü kazandı.

TTNET tarafından geliştirilen büyük veri analizi temelli çözüm, elektrik sisteminde arızanın meydana geldiği bölgenin tespit edilmesine imkan tanıyan bilgiler sağlıyor.

Söz konusu sistem, TTNET şebeke bilgileri üzerinden gerçek zamanlı büyük veri analizi yaparak elektrik dağıtım şirketlerine iletiyor. Bu sayede elektrik yönetim araçlarına elektrik kesintisi ve buna bağlı sorunların yaşandığı konumların bilgileri net ve hızlı bir şekilde noktasal olarak tespit edilerek ulaştırılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, Türk Telekom Grubu olarak müşterilerinin hayatlarında daha fazla yer alma hedefiyle hareket ettiklerini, ürün ve servislerini bu doğrultuda sürekli geliştirdiklerini bildirdi.

Bunu yaparken hızla gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip ettiklerini, teknoloji altyapılarını ve tüm operasyonlarını en iyi şekilde destekleyecek biçimde geliştirmeye devam ettiklerini aktaran Şahin'in açıklamada şu görüşlerine de yer verildi:

"TDWI Ödülleri'nde Büyük Veri alanında aldığımız bu ödül, teknoloji altyapısı anlamında geldiğimiz noktayı endüstrinin uluslararası platformlarında da tescilliyor. Geliştirdiğimiz çözümle kullanıcılara olası kesintilerde daha hızlı iyileştirme, müşteri memnuniyetinde artış, temel regülasyon performans göstergelerini karşılama, operasyon maliyetlerini (OPEX) azaltma ve daha gelişmiş işgücü araçları sunuyoruz."

- Ödül eylülde San Diego'da verilecek

The Best Practices Awards ödülleri 20-25 Eylül 2015 tarihlerinde ABD'de San Diego'da düzenlenecek olan TDWI Konferansı'nda sahiplerine takdim edilecek.

TDWI Ödülleri her yıl endüstrideki başarılı stratejileri, çözüm uygulama ve teknolojilerini teşvik etmek ve onurlandırmak amacıyla veriliyor.

TDWI Ödülleri her yıl "Analitik", "Büyük Veri", "Yükselen Teknolojiler ve Yöntemler", "Kurumsal İş Zekası", "Kurumsal Veri Yönetimi Stratejileri", "Kurumsal Veri Ambarı", "Kamu ve Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar", "Performans Yönetimi", "Doğru Zamanlı İş Zekası ve Analitik" ile "Organizasyonel Yapılar" olarak sıralanan on farklı kategoride dağıtılıyor.

TDWI'nin En İyi Çözümler (TDWI Best Practices Awards) ödül programı hakkında daha geniş bilgiler http://tdwi.org/bpawards adresinden edinilebiliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Coşkun Şahin Türk Telekom San Diego Ttnet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title