Haberler

TTNET ADSL Kampanyaları 2013

ilandır
Güncelleme:

TTNET ile birçok ev ve iş yerine internet bağlantısı ulaşıyor.

2013 yılında da yeniliklerle devam ediyor. İnternet kullanımının hızla yaygınlaştığı ülkemizde TTNET ile birçok ev ve iş yerine internet bağlantısı ulaşıyor. Yazımızda TTNET’in en uygun adsl kampanyalarından bahsedeceğiz. En ekonomik ve en ucuz internet kampanyaları arasından seçiminizi yapıp başvurunuzu yapabileceksiniz.

TTNET kampanyaları 2′ye ayrılmaktadır :

* Adsl kampanyaları

* Telefonsuz Adsl kampanyaları

10 Ay %50 İndirim Kampanyası 2013

TTNET ile yeni tanışacak abonelerimiz 24 ay taahhüt vermek şarıtyla kampanyadan yararlanabilir. 10 ay boyunca seçeceğiniz TTNET tarifeleri arasından sizin için en uygun olanını yarı yarıya indirimli kullanacaksınız.

TTNET NETLİMİTSİZsınırsız internet paketi 10 ay boyunca 31,5 TL

TTNET NET6 6 GB kotalı internet paketi 10 ay boyunca 16,5 TL

TTNET Telefonsuz İnternet Kampanyası 2013

Telefon abonelik şartı olmadan evinize internet bağlatmak istiyorsanız TTNET‘İN bakmanız en doğrusu olacaktır. TTNET Yalın Net paketlerinin aylık sabit 15 tL erişim ücreti bulunmaktadır. Bu nedenle bu ücreti ödememek için kampanya taahhütü vererek daha ekonomik fiyatlarla telefonsuz internetbaşvurunuzu yapabilirsiniz.

Yalın NETLİMİTSİZtarifesi 12 ay 64,99 TL

Yalın NET6 tarifesi 12 ay 44,99 TL

Peki TTNET Alo nedir ?

TTNET Alo internet hattı üzerinden telefon hizmetini almanızı sağlayan bir alt yapıdır. Konuştukça ödersiniz. Telefon ile konuşmayacak olsanız da TTNET Alo özelliği ile size akşam 7 den sabah 7 ye kadar konuşabileceğiniz 3000 dakika her ay verilmektedir. Bu saatler dışındaki konuşmalar dakikası 10 kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Her yöne 10 kuruşa konuşabilirsiniz.( Şehir içi, şehirlerarası, GSM ve uluslararası kademe 1 sabit telefon yönleri için geçerlidir.)

Kampanyada kotalı ve kotasız olmak üzere 2 farklı tarife ön plana çıkmaktadır.

NET6 PAKETİ

NET6 paketinde 6 GB internet kotanız bulunmaktadır. 8 Mbps’ye kadar internet hızınız bulunmaktadır. Ayrıca TTNET ALO hattınız üzerinden de konuşabileceğiniz 3000 dakika ücretsiz olarak kampanya tarifenize tanımlanmıştır.

NETLİMİTSİZ PAKETİ

NETLİMİTSİZ paketi sınırsız internet kullanmak isteyen kota sorgulama derdiyle uğraşmak istemeyen abonelerimiz için idealdir. 8 Mbps hızında sınırsız internetiniz olacaktır. Bu pakette de TTNET ALO ile konuştukça öde özelliğini kullanabileceksiniz.

Kampanya Şartları

12 ay taahhüt veren yeni ve taahhütsüz aboneliği olan mevcut müşterilerimizin hepsi kampanyadan yararlanabilir.

TTNET’in Adsl kampanyalarından size en uygun olanını tercih ettikten sonra Online TTNET başvurunuzu Türkiye’nin başvuru noktası olan basvurusu.netadresinden anında yapabilirsiniz. Telefon ve internet abonesi olmak online başvuru imkanı ile çok daha kolay. Başvurunuzun bütün aşamalarını takip etmeniz mümkün olacak. TTNET bayisine gitmeden seçtiğiniz Adsl kampanyasına göre abonelik işleminizi 1 gün içerisinde yaptırabileceksiniz.

Adsl başvuru işlemlerini basvurusu.netadresinden yaptığınızda TTNET personeli bütün aşamalar hakkında size detaylı bilgi de sağlamaktadır.

Yalın Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title