Haberler

TTK'ya Alınacak 162 Madenci İçin Yoğun Başvuru

Güncelleme:

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) alınacak 162 nitelikli işçi için başvuruda bulunanlar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nde uzun kuyruklar oluşturdu.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Türkiye Taşkömürü Kurumunda 13 meslekte çalıştırılmak üzere alınacak 162 kişi için başvurular gün geçtikçe çoğalıyor. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyrukta işçi alımı için sıra bekleyen adaylar, "TTK devlet madenleri herkesin hayalinde olan bir şey buraya gelen arkadaşların bir sürü işi var ama sonuçta devlet kurumu imkanları iyi olduğu için başvuruyoruz. 2009 yılında başvuru yapmıştım ama tombala çıkmadım tekrar şansımı deniyorum denemek zorundayım" dedi.

"YAZIMIZDA VARSA OLUR"

Son günlerde madende yaşanan olaylarla ilgili konuşan adaylar yaşanan olayların kendilerini korkutmadığını ifade ederken, adaylar "Bu olaylar hayatın her yerinde olan şeyler. Her daim her yerde yaşayabileceğimiz şeyler. İş kazaları Türkiye'de sıklıkla yaşanan şeyler yazımızda varsa olur" dedi.

Türkiye Taşkömürü Kurumuna alınacak 162 nitelikli işçi için 11.11.2014 tarihinde başlayan başvuruların 20.11.2014 tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title